News Flash:

Mihaela Cordos ramane sub control judiciar, in dosarul in care este judecata pentru fapte de coruptie

22 Iulie 2016
900 Vizualizari | 0 Comentarii
Mihaela Cordos
Mihaela Cordos, sotia senatorului PSD Alexandru Cordos, ramane sub control judiciar, dupa ce magistratii Curtii de Apel Cluj i-au respins acesteia contestatia depusa impotriva incheierii Tribunalului Cluj prin care masura preventiva era prelungita.

Mihaela Cordos, sotia senatorului PSD Alexandru Cordos, a fost trimisa in judecata de catre procurorii DNA, pentru fapte de coruptie. Aceasta este acuzata de 25 de acte materiale de trafic de influenta, alaturi de ea  fiind trimis in judecata, tot in stare de libertate, si Tiberiu Constantin Popan, acuzat de cumparare de influenta..

Potrivit anchetatorilor, in cursul anului 2010, inculpata Cordos Mihaiela Lucia a primit de la  o persoana suma de 500 euro pentru ca, prin influenta pe care a pretins ca o are asupra membrilor comisiilor de corectare/evaluare la concursurile pentru ocuparea posturilor in cadrul Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Cluj, sa intervina pe langa acestia in scopul obtinerii, pentru respectiva persoana, a unui post de asistenta medicala incadrata pe perioada nedeterminata.

In intervalul 2013 - prezent, inculpata Cordos Mihaiela Lucia a pretins si a primit de la mai multe persoane, foloase materiale necuvenite cuprinse intre 1.000 - 10.000 lei, pentru ca, prin influenta pe care ea si sotul sau, Cordos Alexandru, o aveau asupra persoanelor cu functii de conducere din cadrul Spitalului Clinic Judetean Cluj, Inspectoratului Scolar Judetean Cluj si a altor institutii publice, sa le obtina cumparatorilor de influenta posturi/locuri de munca cum ar fi cele de: profesor suplinitor, infirmier, asistent medical, juristconsult etc.

In acelasi context, in cursul lunii februarie 2014, inculpatul Popan Tiberiu Constantin a remis, printr-un intermediar, inculpatei Cordos Mihaiela Lucia,  suma de 1.000 euro.

In schimbul acestor bani, inculpata Cordos Mihaiela Lucia urma sa-si foloseasca influenta pe care aceasta a pretins ca o are asupra unor persoane cu functii de decizie din cadrul Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Cluj, in vederea obtinerii, pentru inculpatul Popan Tiberiu Constantin, a unui post de inginer la Serviciul tehnic din cadrul unitatii spitalicesti mentionate.

In cauza, a fost dispusa instituirea masurii asiguratorii a sechestrului asupra unui imobil ce apartine inculpatei Cordos Mihaiela Lucia.

 

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

mihaela cordos
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1461 (s) | 23 queries | Mysql time :0.044287 (s)