Dupa o lunga tacere in legatura cu adevaratul motiv pentru care a plecat din echipa emisiunii “Romanii au talent”, Mihaela Radulescu a aruncat “bomba”. Vedeta de la Pro TV a dezvaluit ce anume a determinat-o, de fapt, sa renunte la statutul de jurat al cunoscutului concurs, dar si cum a ajuns sa fie prezentatoarea show-ului “Ferma” 2019.

Mihaela Radulescu, adevaratul motiv pentru care a plecat de la “Romanii au talent”

In varsta de 49 de ani, Mihaela Radulescu a acceptat sa vorbeasca in cadrul unui interviu despre adevaratul motiv pentru care a plecat de la “Romanii au talent”. Potrivit marturisirilor facute de vedeta, a luat aceasta decizie si din cauza fiului ei. Prezentatoarea a subliniat doar ca a avut o treaba importanta de facut pentru Ayan si nu a dorit sa faca publice mai multe amanunte despre acest subiect. Va reamintim ca in locul ei, la masa juratilor de la “Romanii au talent” s-a intors Mihai Petre.

“Am invatat sa fac alegeri care raspund corect, cel putin in favoarea mea, la intrebarea fundamentala «De ce?». Am renuntat la «Romanii au talent» pentru ceva mai important pentru mine in acel moment… si in general – baiatul meu. Aveam o treaba importanta de facut pentru el, exact in perioada in care ar fi trebuit sa fiu la preselectii. Subiect inchis. Cand a aparut propunerea «Ferma. Un nou inceput!», aveam si timpul, si starea necesare pentru un astfel de proiect. M-a tentat maxim un reality show, n-am mai prezentat asa ceva. Banuiam ca va fi un proiect greu, stiam ca se va petrece in conditii vitrege si cu un ritm infernal de munca, dar exact toate astea la un loc m-au facut sa-mi placa si sa incerc ceva nou. Ador treaba ba asta cu iesirea din zona de confort, cred ca numai asa poti evolua, indiferent de subiect”, a declarat Mihaela Radulescu, relateaza VIVA!.

Intrebata daca ar accepta sa schimbe tabara in cadrul emisiunii “Ferma”, Mihaela Radulescu a afirmat ca nu ar renunta la postul de prezentatoare ca sa devina concurenta, pentru ca, spune ea, nu mai are lucruri de demonstrat decat ei insesi. Vedeta a vorbit si despre scenele filmate in care a muls o vaca in timp ce avea un palton Chanel si cu bluza alba cu volanase.

“In elementul meu. Ador contrastele, ador veselia, mai ales cand e greu si… da, paltonul Chanel era exact contrapunctul care-mi trebuia la muls vaca. Am vrut sa o fac cu umor si… stil. Probabil ca si vaca, daca se putea exprima, ar fi apreciat abordarea. Stiu ca tu nu faci acest gen de greseli, deci outfiturile tale au facut parte, cu siguranta, din «scenariu». Exact asta era planul meu si al producatorilor, a fost o idee comuna si… amuzanta. Dupa aproape 3 luni de batut zapezile si noroaiele din Valiug cu cizme Chanel sau de care mai aveam, singurul regret e ca mi s-au dezlipit niste talpi. In rest, m-am distrat grozav in acest contrast controlat”, a mai spus vedeta, potrivit sursei citata mai sus.

Mihaela Radulescu, fosta jurata la “Romanii au talent”

Mihaela Radulescu s-a nascut pe 3 august 1969, in Piatra Neamt. Ea este o vedeta de televiziune, realizatoare si moderatoare de emisiuni de radio si televiziune. Vedeta a fost casatorita de doua ori: Elan Schwartzenberg (2004–2008), Stefan Banica (1997–1999). Din primul mariaj are un baiat, pe Ayan Schwartzenberg. In prezent, diva de la Monaco se iubeste cu Felix Baumgartner. El a cerut-o de sotie la finalul anului 2016, iar romanca a spus: “Da!”.

coral