In decursul timpului, Mihaela Radulescu a fost , pe rand, bruneta, satena sau roscata. Insa, de o buna perioada de timp, diva de la Monaco si-a inchis culoarea parului, iar aceasta o prinde de minune.

Cu parul drept sau ondulat, Mihaela Radulescu a avut, de-a lungul anilor, mai multe schimbari de look. In 2001, Mihaela Radulescu a fost blonda pentru o scurta perioada de timp. A fost singura perioada din viata ei, in care vedeta TV apare blonda.

Acum, vedeta este vopsita intr-o nuanta asemanatoare culorii sale naturale de par. Mihaela Radulescu stie sa-si puna in evidenta trasaturile si reuseste de fiecare data sa impresioneze cu aparitiile sale.

Mihaela Radulescu, salariu consistent

Mihaela Radulescu ocupa un loc privilegiat printre vedetele showbizului romanesc si asta nu numai prezentei incitante, ci si din punct de vedere al veniturilor. Mihaela are experienta in ceea ce priveste contractele incheiate pentru emisiunile pe care le prezinta, fiind una dintre cele mai bine platite vedete.

Mihaela Radulescu prezinta show-ul ”Ferma” de la Pro TV, iar dcbusiness.ro consemneaza ca ea a reusit sa obtina un contrat exceptional. Incasarile din publicitate – 200 de milioane de euro anual – sunt, fireste, vitale pentru liderul de audienta din Romania. Iar vedetele care fac rating sunt foarte bine platite. Conform unor surse din showbiz, dupa mai multe discutii (inclusiv cu CEO-ul PRO TV, lituanianul Alexandras Cesnavicius), suma primita de Mihaela Radulescu pentru a prezenta ”Ferma” este de circa 100.000 de euro plus bonusuri.

coral