Putini isi mai aduc aminte ca Mihai Bendeac, juratul de la iUmor, s-a iubit cu Sore. Cei doi au trait o poveste de dragoste intensa, dar scurta. Doar cateva luni a durat relatia celor doi, dupa care s-au despartit brusc, din cauza unui motiv surprinzator.

La acea vreme, Sore facea inca parte din trupa Crazy Win, iar Mihai Bendeac putea fi urmarit la emisiunea „Mondenii’ de pe Prima Tv. Au decis sa fie impreuna in urma cu aproape zece ani, in vara anului 2009 si a durat pana in luna octombrie a aceluiasi an.

Mihai Bendeac a suferit foarte tare in urma despatirii si nu s-a ferit sa isi arate durerea. „E cumplit sa te desparti de cineva atata timp cat inca mai ai sentimente pentru persoana respectiva (…) Eu mi-am pierdut increderea in femei. Nu stiu cum. Nu stiu cand. Pur si simplu am pierdut-o.”, a spus Mihai pe blogul personal.

Referitor la brusca lor despartire, au existat zvonuri conform carora aceasta s-ar fi produs dupa ce au aparut public o serie de fotografii XXX al caror protagonist era insusi Bendeac.

Sore, o mamica fericita

De cand a devenit mamica, viata lui Sore s-a schimbat la 180 de grade. Artista este implinita, iar nasterea micutei Erin este un moment pe care nu vrea sa-l uite vreodata. Sore si iubitul ei inca nu se gandesc momentan la un al doilea copil. Cei doi s-au obisnuit cu acest ritm al vietii, iar acum fiica lor a crescut si o pot lua cu ei peste tot.

”Nu ma consider influencer, ma consider artist. Am avut timpul meu, dar mi se facuse dor. E foarte important sa ai si timpul tau. De cand am devenit mama si imi traiesc viata intr-un ritm alert si ascult muzica in masina nu am timp sa ma gandesc la mine. Sunt fericita in trei. Exista modalitati prin care iti poti accesa momentele frumoase din viata. Nasterea lui Erin a fost unul dintre momentele pe care n-as vrea sa le uit si copilaria petrecuta alaturi de parinti.”, a spus Sore la Rai Da’ Buni.

coral