Mihai Bobonete si-a ingrijorat fanii si apropiatii astazi, dupa ce a facut o postare trista pe o retea de socializare. In randurile asternute pe Internet, actorul din “Las Fierbinti” a spus ca va merge la spital astazi si ca in urma interventiei medicilor, el va ramane imobilizat la pat cateva zile. Comediantul si-a cerut scuze ca nu va putea fi prezent la spectacolele programate pentru ziua de azi si maine si le-a promis fanilor ca se va revansa fata de ei.

In varsta de 38 de ani, Mihai Bobonete este bolnav, iar astazi, el va fi supus unei interventii chirurgicale destul de delicata. Carismaticul actor a dat vestea trista pe pagina lui de Facebook.

“Din pacate, nu pot sustine spectacolele de astazi si maine, programate in Atena Pub Regie. Astazi trebuie sa fac o interventie chirurgicala, nimic grav, dar care ma va imobiliza la pat pentru cateva zile.

Imi pare rau pentru cei ce se pregatisera pentru astazi si maine, dar sper sa trec cu bine momentul asta si sa ma revansez la urmatoarele spectacole. Va multumesc pentru intelegere!” este mesajul scris de Mihai Bobonete pe contul sau de Facebook.

Comediantul a primit o multime de urari la postarea facuta. “Insanatosire grabnica”, “Multa sanatate ”, “Te faci bine pentru show-ul de la Bruxelles? Sper” sunt trei dintre mesajele transmise de fanii actorului.

Mihai Bobonete – biografie

Bobo, pe numele din buletin Mihai Bogdan Bobonete, s-a nascut pe 14 iunie 1980 in Craiova. El este un actor de stand-up comedy roman si fost prezentator TV al emisiuniunilor “Sunt celebru, scoate-ma de aici!”, “Jocuri de celebritate” si “Vocea Romaniei Junior” difuzate pe Pro TV. Este cunoscut ca urmare a interpretarii rolului Bobita din serialul de comedie romanesc “Las Fierbinti”. Artistul si Catalina Bobonete s-au casatorit in 2003. Ei au impreuna un baiat si o fetita: Octavian si Maria-Elena.

coral