News Flash:

Mihai Eminescu, comemorat la 166 de ani de la nastere, in fata Operei Nationale din Cluj FOTO

17 Ianuarie 2016
1291 Vizualizari | 2 Comentarii
Comemorare Eminescu
In cursul acestei dimineti, in fata Teatrului National, a avut loc o ceremoie a celui care a fost Mihai Eminescu, cel mai mare poet national.

Sub genericul „Eminescu, voievodul limbii romane", astazi, 15 ianuarie, o actiune de omagiere si depuneri de jerbe a avut loc la statuia poetului din fata Teatrului National si a Operei Nationale Romane, organizatade autoritătile publice clujene, Liga Culturala pentru Unitatea Romanilor de Pretutindeni Filiala Cluj, impreunacu mai multe asociatii, Liceul Teoretic „Mihai Eminescu", Seminarul Teologic Ortodox, Liceul de Muzica„Sigismund Todută", scoala „Horea", Liceul de Arte Plastice „Romulus Ladea" din Cluj-Napoca.

Elevii institutiilor de invatamant menitonate au intonat imnul de stat si au recitat poezii de Mihai Eminescu, iar cei prezenti au evocat personalitatea marelui poet.

La eveniment au partipat mai multe personalitati ale lumii politice, precum viceprimarul Gheorghe Surubaru sau noul presedinte al CJ Cluj, Marius Manzat.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

Galerie Foto

recital
cluj mihai eminescu marius manzat
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (2)

Veronica  | #19284
Lucreaza de acasa! Esti o persoana care vrea sa castige bani online? Nu ai loc de munca? Ai datorii si nu mai stii cum sa scapi de ele? Sau vrei doar niste bani in plus, pe care sa-i castigi in timpul tau liber? Aici este ceea ce cauti! Simplu, rapid, clar si eficient! Totul e pregatit pentru tine! Trebuie doar sa ne cauti la adresa de email:
veronica_baltag@yahoo.ro
nae  | #19291
Cautam colaboratori in cel mai cautat program! Cautam urgent colaboratori pentru activitate part-time. Acesta este cel mai solicitat program de castiguri suplimentare la ora actuala, asa cum puteti observa si din multitudinea de anunturi. Oferim imediat contract de comision si instruire gratuita. Asiguram si indrumare pe tot parcursul activitatii. Cereti acum detalii la adresa de email: niculae_savescu@yahoo.com
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2018 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1606 (s) | 32 queries | Mysql time :0.040507 (s)