News Flash:

Mihai Seplecan despre excluderea sa din PNL: "As contesta dar nu am la cine"

12 Noiembrie 2015
1226 Vizualizari | 3 Comentarii
Mihai Seplecan
Dupa ce la finele saptamanii era exclus in mod definitiv din partid, dupa o sedinta a Comitetului Director Judetean, Mihai Seplecan se apara, aratand ca eliminarea sa a fost una condamnata si care nu are o baza legala.

"Am tot zis ca cei din PNL Cluj fac abuzuri, pentru ca in statulul partidului nu exista litera h, cea privind excluderile. As contesta dar nu am la cine, pentru ca nicio comisie nu este validata statutar. Eu pot fi exclus doar de consiliul national, si nu sunt comisii unde se pot ataca, este ca si cum mi-as cumpara un apartament dar nu am cartea funciara pe el. ", ne-a declarat Mihai Seplecan, presedintele Cj Cluj.

Mihai Seplecan a fost exclus din PNL Cluj, dupa ce marea majoritate a membrilor prezenti la sedinta Comitetului Director Judetean al PNL au votat pentru inlaturarea acestuia din partid.

"Cu un numar zdrobitor de voturi pentru excludere, 104 si 18 impotriva ( plus 14 voturi nule) domnul Seplecan si-a pierdut din punctul nostru de vedere statutul de membru al PNL. In urma acestui vot a fost numit co-presedinte executiv Adrian Oros. Din pacate Seplecan nu a participat la intalnire, dar decizia i-o vom comunica atat lui cat si Biroului National. In termen de 10 zile de la comunicare domnul Seplecan o poate ataca la Curtea de Onoare si Arbitraj " declara Marius Nicoara imadiat dupa sedinta de vinerea trecuta.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

pnl cluj abuzuri mihai seplecan partid adrian oros marius nicoara
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2019 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1293 (s) | 34 queries | Mysql time :0.038735 (s)