News Flash:

Mihai Seplecan o acuza pe Simona Gaci ca a dus la poprirea bunurilor Aeroportului International Cluj

10 Noiembrie 2014
1023 Vizualizari | 1 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6540 RON (0.0000)
USD: 4.1197 RON (0.0000)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Consilierul judetean Mihai Sepelcan o acuza pe Simona Gaci, secretarului General al CJ Cluj, de indolenta, fapt care in viziunea sa a dus la poprirea bunurile Aeroportului International “Avram Iancu”. “ Acum o luna atrageam atentia cu privire la faptul ca indolenta sau reaua credinta a unor factori de decizie din CJ Cluj duc la subminarea activitatii Aeroportului International Cluj. Ca prin adresa nr 9990/13.10.2014, inregistrata la Consiliul Judetean Cluj sub nr. 19025/13.10.2014, conducerea Aeroportului International Cluj solicita sprijin pentru solutionarea problemei legate de inscrierea in Cartea Funciara a unor drepturi de proprietate, aflate ilegal in favoarea SC AVIATRANS SRL si de ipoteca in favoarea unui cetatean pe nume Liviu Oros, asupra unor suprafete din infrastructura aeroportuara formate din platforma de parcare nr. 2 si calea de rulare avioane Bravo. Ca lipsa de interes a factorilor de decizie din CJ Cluj fata de patrimoniul dat in grija si buna administrare, a dus la situatia in care s-a creat un prejudiciu anual in valoare de 37 de mii de euro. Si ca inactivitatea factorilor de decizie din CJ Cluj creaza riscul instrainarii acestor suprafete, cu pierderi de patrimoniu pentru CJ Cluj.

Din pacate, ceea ce am atras atentia s-a intamplat. Dupa ce interesele obscure ale vicepresedintelui PSD al CJ Cluj Ioan Oleleu au dus la intrarea Aeroportului in incidenta de plata, este randul ca neglijenta in serviciu a Secretarului General al CJ Cluj, Simona Gaci, sa creeze de asemenea prejudicii patrimoniale. Prin Sentinta Civila nr.10976 din 16.10.2014 a Judecatoriei Sectorului 2 Bucuresti, SC UTI SA a reusit sa puna sechestru asigurator pe bunurile SC AVIATRANS SRL. Ori printre bunurile mobile si imobile ale cestui SRL se afla si suprafata de 8344,83 mp, inscrisa in mod nelegal, in lipsa unui titlu valabil de proprietate, in favoarea AVIATRANS SRL. Adica exact calea de rulare avioane Bravo si platforma de parcare avioane nr. 2.

Este inexplicabila lipsa de interes a factorilor de decizie a CJ Cluj cu atat mai mult cat, prin Sentinta Civila nr. 243 din 17.03.2010, data in Dosarul nr. 7498/117/2005, Tribunalul Cluj a dispus rectificarea CF nr. 2892 (actuala CF nr. 265841) in sensul radierii dreptului de proprietate a SC AVIATRANS SRL asupra caii de rulare avioane si a platformei avioane si inscrierea dreptului de proprietate a Judetului Cluj, in administrarea Consiliului Judetean Cluj. Ceea ce nu s-a realizat din anul 2010 si pana in prezent, asa dupa cum rezulta din extrasul CF eliberat de ANCPI – Biroul de Cadastru si Publicitate Imobiliara Cluj-Napoca la data de 5 august 2014.

Pana cand a tras de timp Simona Gaci, am ajuns in situatia ca un bun al CJ Cluj prin intermediul obiectivului Aeroport International Cluj sa fie supus sechestrului asigurator in favoarea unei firme private aflate in litigiu economic cu o alta firma privata. Care firma nu avea nici in clin, nici in maneca in a fi proprietara pe bunul aeroportului – situatie ce putea fi rezolvata daca Simona Gaci isi facea datoria.Cer anchetarea acestei situatii si aflarea intereselor care o mana pe Simona Gaci in a isi neglija obligatiile de serviciu.”, sustine Seplecan.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

consilierul judetean mihai sepelcan simona gaci cj cluj psd
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0994 (s) | 23 queries | Mysql time :0.021293 (s)