News Flash:

Mircea Avram prins cu minciuna! Dovada ca RAADPP a primit ordinul de incepere a lucrarilor pentru Rachitele-Ic Ponor

23 Iulie 2015
766 Vizualizari | 1 Comentarii
Mircea Avram
Mihai Seplecan, presedintele Consiliului Judetean Cluj, a eliberat, pe 16 iulie ordinul de incepere a lucrarilor pentru drumul Rachitele-Ic Ponor, proiectul fiind intarziat datorita unei expertize realizate de DNA si datorita faptului ca orice proiect trebuie trimis cu 10 zile inainte la Inspectia de Stat in Constructii (ISC). Oficialii Consiliului Judetean Cluj nu puteau sa incalce legea, care spune foarte clar ca ISC trebuie sa primeasca informare cu 10 zile inainte, dar nici sa fie peste procurorii DNA, care vroiau sa calculeze prejudiciul intr-un dosar penal pe rol. Mircea Avram, directorul RAADPP, a afirmat zilele trecute ca el nu a primit ordinul de incepere a lucrarilor, deși noi va prezentam documentul care explica contrariul, scrie Gazeta de Cluj.

Mircea Avram a primit ordinul de incepere a lucrarilor dupa cum se poate vedea mai jos din faxul primit pe numarul de telefon al Regiei pe care o conduce, la numarul 0264594262.

„Pe 8 iunie s-a semnat contractul si aveau termen 10 zile sa dea ordin de incepere a lucrarilor. Ne-au transmis sa nu dam noi, ca va da Seplecan, si el a semnat abia recent, pentru inceprea pe 24 iulie. Au pierdut o luna si jumatate, si nu se mai poate asfalta decat in lunile de vara. Pana pe 8 decembrie trebuia sa fie gata, cu tot cu remedierea neconformitaţilor, cu tot cu recepţia finala. Acum e in proporţie de 78% realizat, dar nu va fi gata pana atunci, pentru ca nimeni nu isi mai asuma responsabilitatea de a termina lucrarile", a precizat Mircea Avram intr-un articol publicat in Gazeta de Cluj.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

Galerie Foto

adresa-cj-cluj-raadpp
mihai seplecan dna isc raadpp rachitele-ic ponor drum constructii
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1436 (s) | 23 queries | Mysql time :0.048082 (s)