Filtrele de Politie din Bucuresti nu l-au ocolit nici pe Mircea Badea, caci prezentatorul de la Antena 3 a fost oprit de oamenii legii imediat dupa ce a plecat de la emisiune. Plin de umor, Mircea Badea a relatat cum a stat toata treaba, dar si ce s-a intamplat, in momentul in care a vrut sa prezinte documentele.

Aseara, fix dupa emisiunea lui, Mircea Badea a fost oprit de Politie. Prezentatorul de la Antena 3 a marturisit ca a vrut sa prezinte documentele, insa unul dintre politisti nu i-a dat voie sa deschida geamul decat cat era posibil sa se poata intelege.

Plin de umor si in stilul sau caracteristic, Mircea Badea a punctat faptul ca era extrem de frig, iar discutia lui cu omul legii a durat nici mai mult, nici mai putin de 5 minute.

„M-a oprit in trafic azi-noapte filtrul. Cinci minute am stat. Discutia a fost superba, pentru ca iti dai seama a fost frig. A venit unul, saracul, si tremura rau – sper sa nu fi racit.

Se apropie de masina cu masca pe fata si eu dau sa deschid geamul. Si el: ‘Nu deschideti geamul! Nu deschideti geamul! Doar putin cat sa ne auzim’, urla el. L-am deschis putin. E bine asa, mi-a zis el, saracul si el speriat. Mi-a zis sa lipesc documentele de geam. Ii pun documentul asa, poooc! Se uita cu lanterna! Buletin aveti? Pun alea, scot buletinul. Il lipesc de geam si incepe sa-mi spuna CNP-ul prin statie. La un moment dat zice: e in regula!” a spus Mircea Badea, la Antena 3.

coral