Mircea Badea sustine ca presedintele Klaus Iohannis refuza dezbaterea electorala propusa de Viorica Dancila pentru ca este „faraon si fricos.” Prezentatorul postului de televiziune Antena 3 a postat un mesaj pe contul personal de Facebook in care il critica pe actualul sef de stat.

Iohannis refuza dezbaterea cu Dancila. Mircea Badea crede ca presedintele Romaniei este fricos

Viorica Dancila l-a invitat pe Klaus Iohannis la o dezbatere electorala inaintea turului 2 al alegerilor prezidentiale, insa seful statului a refuzat, motivand ca PSD „a guvernat impotriva romanilor” in ultimii ani.

„Nu poate exista insa nicio dezbatere cu un candidat al unui partid care a guvernat impotriva romanilor trei ani de zile. Nu poate fi niciun schimb de idei cu reprezentanta unui PSD nereformat, care a calcat in picioare statul de drept, care a vrut ca Romania sa deraieze de la parcursul sau european doar pentru beneficiul unei clici de infractori”, si-a motivat Klaus Iohannis decizia de a nu participa la o dezbatere electorala.

Dupa anuntul presedintelui, Viorica Dancila a reactionat pe retelele de socializare, precizand ca Iohannis se teme sa apara in fata romanilor.

„Eu cred ca domnului Iohannis ii este teama de o confruntare directa cu mine, in fata tuturor romanilor. De-a lungul colaborarii noastre institutionale, ne-am mai intalnit, am mai interactionat. Insa cred ca realizeaza ca o dezbatere in fata intregii tari ar demonta imediat toate atacurile mizerabile din ultimii ani la adresa mea si a Partidului Social Democrat”, a scris Dancila pe Facebook.

Ulterior, Mircea Badea a postat un mesaj pe Facebook in care si-a exprimat opinia cu privire la decizia presedintelui Romaniei de a nu participa la o dezbatere electorala televizata.

„Dooooh, pe Dancila au votat-o chinezii, nu romanii?! Gata ba, am inteles ca esti si faraon si fricos, lasa explicatiile cretinoide”, a scris Badea pe reteaua de socializare.

coral