Mircea Radu a fost unul din cei mai apreciati prezentatori, in special de doamne, cand prezenta emisiunea „Din Dragoste”, la Antena 1. Desi in aceasta perioada se afla intr-un con de umbra, Mircea Radu ramane o vedeta importanta a Romaniei. Acesta a povestit ca a cunoscut-o pe sotia sa in timpul emisiunii celebre, dar ca la inceput n-a fost deloc vorba de dragoste la prima vedere.

De asemenea prezentatorul spune ca nu avea niciun gand sa se casatoreasca, dar totul a venit de la sine. Casatorit cu Raluca Olaru din 2013, Mircea Radu a tinut-o departe de cea cu care imparte viata personala de ochii presei.

„Pe vremea cand faceam emisiunea ‘Din Dragoste’ nu aveam timp pentru o relatie. Eram mai tot timpul plecat. Eram tanar, sanatos, liber si nici prin gand nu-mi trecea sa ma casatoresc. Nu a fost dragoste la prima vedere.

Ne-am cunoscut intamplator. Primul impact au fost ochii ei. Are cei mai inchisi ochi pe care i-am vazut. Are ochii aproape negri. Mi-au placut ochii ei, are un zambet frumos, mi-au placut dintii ei si nu in ultimul rand mi-a placut ca este doctor. Mi-a placut si ca are simtul umorului… ”, a povestit Mircea Radu intr-un interviu televizat.

Mircea Radu: „Stiu cum este cu moartea, dar si cu dragostea”

Stiu cum e moartea.

Am trecut prin chinul de dinaintea fiecarei vieti ce mi s-a luat. Imi amintesc perfect fiecare zi in care vedeam cum se smulgea de la mine tot ce iubeam mai mult.

Urma insingurarea, masurata in ani. Si handicapul permanent pe care oricine il cara cu sine dupa ce moartea i-a luat pe cineva drag.

Timpul vindeca orice – am auzit asta des. Nu-i adevarat, timpul nu vindeca nimic pentru ca amintirile nu pleaca din nimeni, niciodata. Se poate trai ca mort, umbland fara tinta si sens, o umbra care sterge zidurile pe langa care trece. Am fost o umbra.

Dragostea. Da, stiu cum e.

Are un infinit de fete. De stari. De profunzimi. Nu seamana cu nimic din ce ai visat vreodata si din ce ai gandit treaz; singura legatura cu creierul e ca imaginile pe care, zice-se, le vei plasmui in ultimele clipe, vor fi despre iubire.

Una dintre acestea va fi cea de-acum cateva ore cand am dansat cu copiii mei purtati pe brate in timp ce mama lor statea pe canapea, razand a drag, cu gura pana la urechi.

Cu Dumnezeu e cel mai simplu – daca nu mi-am pierdut mintile pana acum, prin toate cate am trecut, El trebuie sa existe”, a scris Mircea Radu, la un moment dat, pe pagina sa de socializare. coral