Mircea Radu o face praf pe Mihaela Radulescu, dupa ce si-a amintit de un episod, petrecut in anul 2008 si o implica pe prezentatoarea Ferma de la Pro TV. Barbatul a amintit de niste afise cu diva de Monaco, care ii indemna pe oameni sa se lase de fumat, desi vedeta nu renuntase la tigara.

Recent, in spatiul public s-a dezbatut anuntul lui Dragos Bucurenci, care a devenit director de comunicare al unei companii din domeniul tutunului.  “Fost activist in campanii anti-fumat, Dragos Bucurenci devine director de comunicare al companiei. Si inca nu e suficient de spectaculos. Ca e pus in situatia sa isi explice aceasta traiectorie bizara. Iar ca director de comunicare al ditamai companiei te gandesti ca are niste skilluri de te face nu doar sa ii dai dreptate, dar tu, nefumator, sa iti aprinzi si o tigara in cinstea lui. Cum credeti ca manageriaza artistul comunicarii?

In primul rand anuleaza argumentul financiar. Si zice ca el castiga mai mult pana acum. Ceea ce nu rezolva, ci-l pune intr-o situatie mai bizara: deci, practic e vorba de principii. Din principiu vrea sa ajute lumea sa fumeze. Doar ca nu o lasā asa. Si mai vine cu un argument. Ca a luat-o ca pe o provocare. Deci, el activist anti-fumat, devenit in favoarea fumatului, ca o provocare.”, a scris Radu Buzaianu, un amic al lui Mircea Radu.

“Cazul asta imi aduce aminte de niste panouri publicitare mari si late, puse in miezul intersectiilor importante din orasele mari ale Romaniei, in care o influensarita sedea pe burta si condamna fumatul.  Ea, in realitate, fuma. (daca ar fi dupa mine, aici ar intra tobele mici)”, a raspuns Mircea Radu, care si-a amintit de afisesele cu Mihaela Radulescu, din toamna lui 2008.

coral