Mirela Vaida si intreaga familie s-au mutat in casa noua. Impreuna cu sotul si cei trei copii, acestia locuiesc acum la tara, departe de Bucuresti. Au si padurea aproape, se pot juca in aer liber cand doresc, lucru pe care nu il puteau face cat timp erau in Capitala.

Prezentatoarea TV a dezvaluit ca s-a mutat in casa noua, la Snagov. Chiar inainte de Paste au mers acolo si au incercat sa aranjeze casa. Era insarcinata si ii era destul de greu.

„Deci ne-am mutat la casa noua.. Casa mare, 5 camere, spatioasa, luminoasa, teren muult, sa alerge iezii, manzii si copiii.. Padurea e imediat langa noi, adica ne pica in curte, vedem caprioarele dimineata si porcii mistreti. Mai vedem si serpisori, fluturasi si albine, ca deh.. am vrut langa padure…E o liniste totala.. dar si prea multa liniste dauneaza ca eu sunt bolnava daca nu ma aud si… ma cam aud!! Imi zic vecinii ca, de cand m-am mutat, le-am distrus ecosistemul si linistea.”, a explicat Mirela Vaida chiar pe blogul ei.

Mai mult decat atat, prezentatoarea spune ca viata cu 3 copii nu este usoara si ca a incercat sa aranjeze totul in casa noua pana de Paste. Au avut multe lucruri de ambalat si nu i-a fost deloc usor.

„Bucataria e gata, baile sunt gata, terasa ne asteapta.. Am demarat „bagajareala’. Am inceput sa impachetam in Vinerea Patimilor si patimile au continuat pana aproape de Duminica Pastelui Mergea lumea la Inviere si noi muream incet cand am vazut cate avem de luat! Am inviat, am murit si iar am inviat.. si bagajele nu erau gata. La casa noua, unde nu ai de nici unele, cand pleci cu 3 copii mici, din care ala mic are 3 saptamanai si aia mare are 4 ani, iar mijlociul 2 ani si ceva, mori incet… nu am avut ajutoare, nici bunici, nici mame, nici bone.. am fost doar noi 5 in aceasta Aventura!”

Mirela Vaida si Alexandru s-au casatorit in urma cu noua ani de zile. Au impreuna doi copii, pe Carla si pe Vladimir. Au o relatie frumoasa, model. Nu multi il cunosc pe sotul artistei, acesta nu apare la TV sau in public. Nu are nici conturi pe retele de socializare si isi „condamna’ sotia ca isi pierde timpul pe Facebook sau Instagram.

 

coral