Misha a fost la dentist ”sub acoperire”. Fosta sotie a lui Connect-R socheaza insa cu noul look.

Misha si-a obisnuit deja fanii cu schimbarile surprinzatoare de look. Artistei ii place sa “jongleze” cu imaginea ei si pare ca ii sta bine cu orice fel de coafura si machiaj. In urma cu ceva timp, blondina s-a ras in cap si ii sta superb.

Peruca o schimba radical pe Misha. Parul lung cu breton, brunet, o prinde, insa, perfect pe cantareata.

Misha a ales, acum, o peruca bruneta!

Imbracata super-elegant, Misha a mers la dentist ”sub acoperire”, de data asta bruneta, in asa fel incat sa nu iasa in evidenta. A iesit in timp ce-si butona telefonul, s-a urcat in masina si s-a indreptat spre casa, unde o astepta, probabil, fiica ei, Maya.

Cert este ca artista este neinfricata cand vine vorba de schimbari de look si are noroc pentru ca ii sta bine cu absolut orice fel de imagine. Iar marturie in acest sens stau diversele peruci cu care s-a afisat de-a lungul timpului!

A devenit sotia lui Connect-R in vara lui 2013

Misha, pe numele din buletin Mihaela Sotrocan, este o artista din Romania. Ea s-a casatorit civil cu Connect-R pe 24 iulie 2013, iar, in septembrie, 2014, ei si-au jurat credinta si iubire in fata lui Dumnezeu. Cand si-au unit destinele, el avea 31 de ani, iar ea, 22.

Nasii cuplului au fost Pepe si Raluca. Stefan Mihalache, pe numele de scena Connect-R, s-a nascut pe 9 iunie 1982 in Bucuresti. El este actor si artist de hip-hop, dance si pop, de etnie roma. Cei doi artisti au devenit parinti pe 25 ianuarie 2014. Fiica lor poarta numele Maya.

Din pacate, dupa patru ani de mariaj, Connect-R si Misha au divortat in mare secret, respectiv in vara lui 2017. Anuntul despartirii a fost facut public in 14 august 2018, de cunoscutul cantaret, pe contul lui de Instagram. coral