Indragita cantareata Monica Anghel a trecut prin momente teribile in urma unui accident, insa a depasit incercarea dificila si a avut puterea sa povesteasca, in timpul unei emisiuni, ce s-a intamplat si cum a ajuns intr-o astfel de situatie… dureroasa.

Nu mai este un secret pentru nimeni ca Monica Anghel are o mare pasiune, echitatia. Dar, atunci cand vorbesti despre o astfel de pasiune, nu poti exclude din scenariu si unele riscuri inerente. Prietenul Monicai a cumparat un cal, iar cantareata l-a incalecat si a vrut sa faca – dupa cum declara chiar ea – ”o manevra nu foarte complicata”. Numai ca, necunoscand calul, atunci cand a incercat sa sara un obstacol a avut parte de un soc.

„Sunt foarte ok, n-am fracturi. E perfect. Prietenul meu a achizitionat inca un cal si eu m-am dus in vizita si am incalecat si am vrut sa fac o manevra nu foarte complicata, dar pe care n-am mai facut-o, si nici nu cunosteam calul, am vrut sa sar peste un mic obstacol si am sarit doar eu. Problema este ca eram foarte instructorul meu si de aceea s-a intamplat ce s-a intamplat. Apropo de buza umflata, cred ca mi-a sta bine sa am acid hialuronic. Normal ca ma urc din nou pe cal, dar doar cu instructorul”, a povestit Monica Anghel la Antena Stars.

Monica Anghel ”a dat jos” 30 de kilograme

Monica Anghel este un exemplu demn de urmat! Ea a reusit sa slabeasca spectaculos, dupa operatia de hernie de disc pe care a suferit-o anul trecut. Cu ajutorul unei diete, dar si al sportului cantareata  a reusit sa dea 30 de kilograme in doar 10 luni.

„Am slabit 30 kg. Am intrat in acest program, Good Life, de pe 1 octombrie 2017. Sunt monitorizata saptamanal de un nutritionist, kinetoterapeut, fizioterapeut si psiholog. Imi fac analizele din 3 in 3 luni. Ultima data mi-a iesit ureea mare la analize si atunci medicul nutritionist mi-a spus sa reduc consumul de carne. Mi-a zis sa tin doua zile de post pe saptamana. Am avut o mare vointa si iata ca se poate. In paralel, fac si sport. Nutritionistul meu este Andreea Suvoiala, ea se ocupa de mine si imi spune ce trebuie sa mananc, ce trebuie sa scot din alimentatie, fie sa adaug, sigur, pe baza analizelor, dupa cum spuneam. Sunt matinala, dintotdeauna am fost asa. Merg in fiecare dimineata la ora 7 la kinetoterapie la medicul Adrian Insuratelu si la fizioterapie, la doamna doctor Ionela Preda. Sedintele de psihologie le fac la medicul Violeta Kaparaliotis”, a explicat Monica Anghel pentru click.ro.

coral