Monica Davidescu si Aurelian Temisan au aniversat 24 de ani de cand s-au cunoscut pentru prima oara. cei doi formeaza unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul romanesc.

Actrita Monica Davidescu si cantaretul Aurelian Temisan formeaza o familie perfecta. Se inteleg perfect si sunt unul dintre cele mai unite cupluri din lumea showbiz-ului autohton. Zilele acestea, s-au implinit 24 de ani de cand s-au cunoscut.

„Cam pe la ora asta, cu 24 de ani in urma, ne cunosteam la un spectacol. Am ramas impreuna in spectacolul vietii, si in culise si pe scena. Acum suntem trei . Si speram la cat mai multi ani impreuna. La multi ani noi!”, a precizat Monica Davidescu in mediul online.

„Pe la ora 9 si jumatate, 10 seara, se intampla sa ajung si eu in acea locatie minunata, care, intre timp, nu mai functioneaza, unde era un program de noapte, cu multa muzica, pe care Monica il prezenta. Iustinian Radu, prietenul nostru, e un fel fel de nas spiritual al relatiei noastre – si mi-a facut cunostinta cu ea si mi-a spus: „Ea e Monica si ea te va prezenta, spune-i ceva”, povestea intr-un interviu Aurelian Temisan despre momentul in care a cunoscut-o pentru prima oara pe cea care avea sa-i devina sotie.

Aurelian Temisan este un cunoscut cantaret din Romania, in varsta de 46 de ani. A jucat si in filme, dar a facut parte si din diverse emisiuni de televiziune. In plan personal, Aurelian Temisan este casatorit cu actrita Monica Davidescu, in varsta de 46 de ani, din anul 1996. Cei doi au impreuna o fiica pe nume Dora.

coral