Monica Gabor a slabit enorm in ultima perioada, daca ar fi sa ne luam dupa ultimele imagini postate de ea pe retelele de socializare. Chiar daca a renuntat la modelling, vedeta are grija de silueta ei. Desi este stabilita in S.U.A de ani buni, tara cunoscuta pentru lanturile de fast-food si pentru mancarea nesanatoasa pe care o promoveaza, satena a reusit sa se mentina, ba chiar si sa dea jos cateva kilograme bune.

Monica Gabor pare ca a slabit foarte tare in ultimele luni, iar asta o dovedesc chiar pozele postate de ea. Superba satena este implicata in afaceri alaturi de logodnicul ei, milionarul chinez Mr. Pink, dar asta nu inseamna ca s-a neglijat. Monica vrea sa arate in continuare ca un manechin veritabil si chiar a reusit sa slabeasca si mai mult in ultima perioada.

Monica Gabor are un fiu vitreg

La mai bine de sase ani de cand se afla in Statele Unite, Monica Gabor pare mai fericita ca niciodata, alaturi de Mr. Pink.  Fiica ei, Irina, o viziteaza de sarbatori, iar ea se intelege de minune si cu fiul ei vitreg, care se pare ca locuieste in casa cu ea si Mr. Pink.  De asemenea, Monica Gabor nu se sfieste sa il numeasca pe Anthony „fiul nostru”, asa cum a facut-o intr-o postare recenta pe Facebook.

coral