Clipe grele pentru Monica Gabor. Fosta doamna de la Izvorani are parte de momente de cumpana din cauza faptului ca este la un pas sa fie evacuata din vila iubitului sau. Ce se intampla acum cu locuinta de 3, 5 miloane de euro?

Monica Gabor, la un pas sa fie evacuata din vila de 3,5 milioane de euro

Incendiile sunt un motiv de ingrijorare mare pentru cei din California. Zilele acestea, statul american este afectat din nou de incendiile de vegetatie. Din aceasta cauza, aproape 200 de mii de oameni au primit ordin de evacuare. Monica Gabor se afla intr-o situatie similara, pentru ca locuinta modelului si a fiicei sale se afla in zona afectata.

Cele doua stau intr-o casa de 3,5 milioane de dolari, alaturi de iubiul Monicai, Mr. Pink si de fiul sau din prima casatorie. Romanca s-a mutat de aproape doi ani in Malibu, iar din vara anului trecut i s-a alaturat si Irina, fata sa in varsta de 12 ani. Anul trecut, chiar in aceeasi perioada, statul mic din Statele Unite ale Americii s-a confruntat cu incendii mari de vegetatie care a ucis cel putin 74 de oameni si a distrus 100.000 de hectare, pagubele ridicandu-se la zeci de milioane de dolari.

 

coral