Fosta mare sportiva a reusit sa tina ascunsa sarcina, dintr-un motiv foarte bine intemeiat, iar acum a anuntat ca mai are doar o luna pana va aduce pe lume cel de-al treilea copil.

Divortul dintre Monica iagar si Cosmin Cernat a fost indelung dezbatut, iar fosta mare campioana si-a gasit linistea sufleteasca destul de greu dupa acel moment dificil. Ea si-a gasit fericirea alaturi de Cristi Neacsu, fost campion la judo, alaturi de care va avea un copil!

Fiicele Monicai Iagar, Maya (10 ani) si Ayana (16 ani) sunt extrem de incantate de faptul ca familia lor se mareste, la fel si partenerul de viata al fostei mari campioane la saritura in inaltime.

Intr-un interviu realizat cu ocazia campaniei initiate de Asociatia ”Si eu am dreptul sa fiu parinte’, Monica Iagar marturisea: ”Ma numesc Monica Iagar, cred ca toata lumea ma stie ca sportiva, dar am venit aici sa va povestesc despre ce am facut si fac mai departe pentru a deveni mama. Probabil ca se stie ca am doua fetite, si atunci cand ai doua fetite, vrei si un baiat. Nu conteaza varsta, am 46 de ani si cred ca varsta este cea mai mica poblema, cel putin pentru mine. O sa spuneti «da, este sportiva»’, dar nu inseamna ca daca sunt sportiva, sunt si sanatoasa. O lupta care dureaza de doi ani si sper sa fie cu succes’.

Si iata ca, in cele din urma, marea sportiva si-a vazut visul cu ochii si va deveni mama pentru a treia oara, la 46 de ani!

De teama ca lucrurile nu vor fi in regula, Monica Iagar a tinut totul secret pana in luna a 8-a, pentru ca, din pacate, marea sportiva a mai pierdut o sarcina.

”Am pierdut o sarcina in patru luni si era asa, am zis ok, ca la olimpiada, lasa ca mai mergem saptamana viitoare, mai concuram, mai vedem ce facem. Probabil ca sunt momente in care cazi si de-a lungul acestor ani, sunt femei care renunta. Nu ai voie sa renunti, eu am incercat, pana sa ajung la o forma finala. Am incercat toti doctorii din Bucuresti. Toata lumea spunea ca infertilitatea si ginecologia sunt o stiinta. Am zis «dati-mi o solutie».

Ma duc la cineva care imi da o solutie viabila si cu o concluzie clara. Da, probabil ca asta m-a si motivat, dar m-a motivat mult pentru ca am vazut multa lume care bajbaie si nu stie incotro sa te indrepte. Face o poveste, o intalnire, iti prezinta a, b, c, d, daca vrei iti alegi ce drum vrei, ce linie, te duci acasa si esti nedumerita pe unde sa te duci. Dar nu e o lupta, nu e un razboi. Te razboiesti cu doctorii, cu stiinta? Nu. Trebuie sa fii optimist, sa crezi, pentru ca nu ai cum sa realizezi”, a povestit Monica Iagar in acelasi interviu.

coral