Anna Lesko a implinit astazi 40 de ani si a avut parte de o surpriza extrem de emotionanta. Iar artista a izbucnit in lacrimi, in direct!

Invitata chiar de ziua ei de nastere in platoul unei emisiuni TV, Anna Lesko nu si-a putut stapani lacrimilie si a plans, in direct. Adam, fiul artistei, i-a facut un desen mamei sale si s-a filmat in timp ce ii ureaza „La multi ani” si ii spune ca o iubeste.

Atunci cand a vazut surpriza pe care i-a facut-o baietelul ei, Anna Lesko nu s-a putut stapani si a izbucnit in lacrimi, in direct!

„Ce oribil este sa plangi asa in direct, groaznic! Ei cresc si nu o sa mai fie asa de sinceri, niciodata n-o sa mai fie asa. Eu o sa plang in hohote, ma abtin (…) Tot ce tine de Adam… sunt extrem de emotiva. E puiul meu, de fapt… ca orice mama.”, a marturisit Anna Lesko.
Anna Lesko are un fiu cu Adrian Nenita

Anna Lesko este o cantareata, pictorita si textiera din Republica Moldova. Ea s-a nascut pe 10 ianuarie 1979, in Chisinau, iar la varsta de 17 ani, ea s-a stabilit in Romania. Artista are o cariera muzicala foarte bine dezvoltata la noi in Romania, piesele sale fiind foarte ascultate si apreciate.

Ea surprinde si prin tinutele spectaculoase pe care alege sa le poarte in show-urile sale. Anna Lesko traieste, de ani buni, o poveste de dragoste alaturi de Adrian Nenita. Cei doi au impreuna un fiu pe care l-au numit Adam.

coral