S-au petrecut scene halucinante intr-un cartier din Bacau! Un pensionar a fost filmat in timp ce toarna ulei incins pe locul de joaca al copiilor. Barbatul are un motiv socant pentru care a recurs la acest gest condamnabil pentru care s-ar putea alege cu o amenda daca politistii din oras s-ar autosesiza. Inregistrarea a starnit multa revolta in randul locuitorilor, dar si pe retelele de socializare.

Motivul socant pentru care acest pensionar din Bacau toarna ulei incins pe locul de joaca al copiilor

Pensionarul din imaginile pe care le puteti vedea in galeria foto a articolului nu a mai suportat “deranjul” facut de adolescentii care joaca tenis de picior pe strada Valea Alba, situata in cartierul Bistrita Lac din Bacau, relateaza jurnalistii de la bacau.net. Astfel, de curand, el si-a pus in aplicare un plan inexplicabil: a turnat ulei incins pe locul de joaca al copiilor. Unul dintre tineri a filmat scenele teribile si le-a postat pe Internet. In dreptul inregistrarii a fost scris mesajul: “Acest domn toarna ulei ars pe strada pentru a impiedica copii sa se joace… Ce ai vrea sa faca acesti copii? Sa stea in casa pe tableta, sa se drogheze? Ar trebui politia sa-i faca un cadou o amenda pentru ca nu este strada lui, locul public nu este al lui???”.

Pensionarul risca o amenda de pana la  1.000 lei

Desi copiii locuiesc in acea zona, unii dintre ei la cativa metri distanta de strada “asfaltata” cu ulei incins, pensionarul le-a recomandat sa bata mingea in casa. Pe retelele de socializare, imaginile fac multa valva. “Pai ce face el este deteriorarea bunurilor publice (strada) si punerea in pericol a masinilor si pietonilor. Alo, politia sunteti pe faza???”, “As dori sa il intreb pe acel cetatean cine raspunde in cazul in care un copil sau adult chiar daca aluneca si face o fractura? Suferinta cum si cine o plateste?”, “Buna intrebarea dumneavoastra.  Dar poate domnul sta rau cu nervii… si atunci, ii platesc eu un taxidoar dus pana la un azil, ca poate acolo isi gaseste linistea de care are nevoie!!! Sa fim seriosi, un copil nu-l poti tine legat in casa sa nu deranjeze vecinii!!!”, “El a uitat ca si el a fost candva copil si batea mingea sau poate facea mai mult rau”, “Sunt curios daca se sesizeaza cineva de la protectia mediului sau din alta parte. Uleiul se ia pe cauciuc si se intinde, sa nu mai vorbim de momentul cand pui frana si te duci saniuta cu tot cu ABS” sunt doar cinci dintre comentariile internautilor.

Barbatul din imagini ar putea fi amendat cu pana la 1.000 lei pentru nerespectarea legii. Potrivit HG 235/2007, articolul 4, se interzice persoanelor fizice evacuarea pe sol sau depozitarea in conditii necorespunzãtoare a uleiurilor uzate, precum si abandonarea reziduurilor rezultate din valorificarea si incinerarea acestora.

coral