News Flash:

Motociclete BMW, SUV-uri Nissan și dube Mercedes, vezi cum se pregătește poliția clujeana de Ziua Națională

29 Noiembrie 2017
618 Vizualizari | 1 Comentarii
Politia Rutiera moto

De 1 decembrie, poliţiştii clujeni vor fi alături de comunitate și vor participa la depunerile de coroane de flori la monumentele dedicate Unirii de la 1918 şi la ceremonialurile militar-religioase care se vor desfăşura cu această ocazie.

La parada militară Inspectoratul de Poliţie Judeţean Cluj va participa cu 10 autospeciale pentru munca de poliţie, fiind prezentată tehnica din dotarea structurilor Rutier, Ordine Publică, Acţiuni Speciale şi Criminalistic.

Blocul de defilare al Ministerului Afacerilor Interne va fi deschis de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Cluj, care desfăşoară activităţi de menţinere a ordinii şi liniştii publice, de prevenire şi combatere a fenomenului infracţional.

• Motocicletele BMW, autospecialele VW Passat şi VW Polo aflate în dotarea structurilor Poliției Rutiere, sunt echipate cu mijloace de comunicaţii, de avertizare sonoră şi luminoasă, pentru circulaţie în regim prioritar şi intervenţie la locul producerii accidentelor rutiere.

• Structurile de Ordine Publică sunt dotate cu autospecialele Dacia Logan şi Nissan Pathfinder, echipate cu mijloace de comunicaţii, de avertizare sonoră şi luminoasă, pentru circulaţie în regim prioritar, fiind utilizate pentru activităţi de patrulare şi intervenţie în zonele urbane, în mediul rural, precum şi în zonele greu accesibile.

• Autospecialele Mercedes Vito aflate în dotarea Serviciului pentru Actiuni Speciale sunt prevăzute cu echipamente speciale de executare a misiunilor de intervenţie rapidă şi intervenţie pirotehnică.

La defilare participă și câinii din rasa Ciobănesc german, SET 3 ani, specializat în detectarea explozivilor și TELA (1 an și 6 luni), specializată în misiuni de patrulare și intervenție.  

• Autospecialele Mercedes Vito aflate în dotarea Serviciului Criminalistic sunt echipate pentru a îndeplini rolul de laborator criminalistic mobil. Laboratorul este destinat cercetării la fața locului și are, printre alte facilități specifice domeniului, mai multe truse criminalistice folosite pentru ridicarea tuturor categoriilor de urme și evaluarea acestora.

Polițiștii rutieri vor asigura fluența traficului rutier și respectarea restricțiilor de circulație, astfel încât ceremonialurile militare să se desfășoare în siguranţă.

 

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

ziua nationala politia clujeana bmw autospeciale
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

Camila Rodela  | #48308
Numele meu este Camila Rodela. Acum doi ani, soțul meu cere divorțul și pleacă
acasă după douăzeci și șapte de ani (27) de căsătorie. L-am implorat și nu a făcut-o
ascultă, m-am dus la prietenii lui și nu a fost unde să fie găsit. Mi-am spus
prietena despre situație și ea mi-a sfătuit să văd o vrăjitoare numită
OGAGA KUNTA. L-am contactat prin e-mail, el a răspuns și mi-a spus ce să
face și am făcut-o și asta a fost sfârșitul problemei când o săptămână mai târziu mea
soțul sa întors și mi-a cerut să-l iert. puteți ajunge și la acest om
prin: ogagakunta@*****.com sau pe WhatsApp +2348069032895
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2018 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1037 (s) | 32 queries | Mysql time :0.026076 (s)