Gabriela Cristea a fost aspru criticata de fani dupa ce a iesit la plimbare cu fetitele la scurt timp dupa ce a nascut a doua oara. Multi considera ca poate face asta dupa mai mult timp, conform traditiei populare. Prezentatoarea imediat le-a dat replica.

In martie, Gabriela Cristea a adus pe lume a doua fetita, la un spital privat din Bucuresti. Totul a decurs bine, iar micuta creste repede, alaturi de surioara si parintii ei. Au iesit deja si la prima plimbare in parc. Urmaritorii ei nu s-au abtinut si au inceput sa o critice. Ei considera ca, in baza traditiei populare, dupa ce naste, femeia trebuie sa petreaca mai mult timp in casa, poate pana la botezul copilului.

Vedeta le-a dat replica tuturor, ba chiar a spus ca preotul a fost la ei in casa, a binecuvantat-o pe micuta Iris.

„Nu vreau sa mai aud chestii de-alea de babe absurde, am iesit ca ne-au chemat medicii sa o vada pe Iris si am primit pe Facebook tot felul de mesaje de genul: unde calca lauza se arde pamantul…nu vreau sa mai aud asa ceva. Mi se pare ca trebuie sa iesi afara, a venit si preotul la noi.

Preotul chiar spunea atunci cand mi-a citit molifta ca trebuie sa ma ridic si sa fiu sanatoasa si sa ma apuc de treburile pe care le aveam de facut. Ideea nu era sa zac, sa nu ma ridic. Dumnezeu mi-a dat foarte multe lucruri si sunt recunoscatoare pentru aceste lucruri, incerc sa ma bucur de familia mea”, a spus vedeta la Antena Stars.

Gabriela Cristea si-a scos fetele in parc

Gabriela Cristea a profitat de zilele de cu soare si si-a scos cele doua fetite in parc. Proaspata mamica a optat pentru un carucior dublu in care le poate plimba pe ambele micute. Gabriela Cristea si-a revenit spectaculos dupa sarcina, iar acum este in concediu de maternitate.

‘Prima plimbare in parc cu fetele! Totul e mai usor si placut cu caruciorul tandem’, a scris Gabriela Cristea pe una dintre retelele de socializare.

Prezentatoarea TV de la Antena Stars a primit foarte multe complimente din partea urmaritorilor ei. Gabriela Cristea este foarte fericita si se bucura din plin de viata de mamica.

  coral