Cornel Galeş a murit într-un accident rutier, care a avut loc în Spania, în apropierea oraşului Valencia, chiar de 1 decembrie, Ziua Naţională a României. Bărbatul se mutase din România, în urmă cu aproximativ doi ani, alături de Viviana, femeia cu care se iubea după moartea „Zânicei”.

Se pare că fostul impresar se despărţise de cea cu care fusese împreună ceva timp şi rămăsese singur pe meleaguri străine, iar starea lui psihică nu era deloc una bună.

Ultima dorinţă a lui Cornel Galeş

Doina Belu, naşa de cununie a Ilenei Ciuculete şi a lui Cornel Galeş mărturisea că bărbatul îşi dorea foarte mult să se odihnească lângă „Zânica” lui, motiv pentru care îşi cumpărase locul de veci, a plantat mulţi copaci, a pus flori, dorindu-şi ca acel loc să fie „vesel”. ”El avea o premoniție. A mai cumpărat un loc de veci lângă fina. A cumpărat niște brazi, a luat tuia, i-am dus eu flori și s-au uscat. Și a mi-a zis că: <>” , a afirmat Doina Belu la Agenția Vip.
Cornel Galeş nu vorbea cu fratele lui de ani buni

Soţul Ilenei Ciuculete a murit supărat pe fratele lui, cu care nu vorbea de ani buni. Bărbatul se iubeşte cu Ana Maria Moldovan şi au împreună un băieţel.

Fostul impresar îi acuza pe cei doi că i-au ascuns moartea tatălui să, iar de atunci nu au mai ţinut deloc legătura, Marian nu a venit nici la înmormântarea celei care i-a fost cumnată. Cornel Galeş nu şi-a cunoscut nici nepoţelul, Ioana Maria Moldovan a născut în urmă cu doi ani un băieţel, Andrei Ioan.

„În momentul în care această concubină a intrat cu picioarele în familia părinţilor mei lucrurile s-au derulat rapid. L-a cunoscut pe fratele meu cu un an înaintea morţii mamei mele. Aş îndrăzni să întreb dacă tatăl meu este înmormântat aici, dacă a fost înmormântat creştineşte în luna decembrie, dacă i s-a aprins o lumânare. De ce nu am fost informat în luna decembrie, chiar dacă relaţiile au fost mai reci între noi de la moartea mamei.

De ce tatăl meu, imediat după ce le-am cedat succesiunea apartamentului, a fost evacuat şi mutat la ţară în condiţii precare, de ce s-a vândut apartamentul cu 100.000 de euro, de ce ei au cumpărat imediat un apartament de lux, de ce tatăl meu s-a îmbolnăvit subit la ţară în condiţiile alea grele şi a fost mutat la un azil în Bucureşti. De ce nu am fost anunţat că a murit tatăl meu’’, mărturisea Cornel Galeş la Wowbiz.

coral