Nadine se pregateste sa fie nasa de bootez. Vedeta, care este de relgie catolica, a povestit ce probleme au existat cu preotul din acest motiv.

Nadine a povestit despre problemele intampinate cu preotii ortodocsi din cauza religie sale catolice.

„Am onoarea de a fi invitata sa fiu nasa de botez a copilului unor prieteni. Preotul la care s-au dus a refuzat sa oficieze botezul motivand ca nasii trebuie sa fie ortodocsi.

In urma cu 7 ani, un preot ortodox m-a lasat sa-mi botez nepoata, desi ea era ortodoxa, eu catolica, preotul ortodox, biserica ortodoxa… Adevarat ca si atunci a durat luni de zile pana sa gasim un preot care sa accepte.

Intrebarile mele: Nu credem toti in acelasi Dumnezeu? Nu suntem toti crestini? Nu ar trebui sa ne dorim cu totii unitate si armonie ?!

De ce sa riscam dezbinare ? Istoria ne-a demonstrat ce se intampla cand bisericile si enoriasii cred ca se afla in tabere diferite. Va rog, am nevoie de niste raspunsuri demne de secolul in care ne aflam”, a spus Nadine pe contul sau de Facebook.

Nadine, pe numele ei intreg Nadine Voindrouh, s-a facut remarcata in showbiz-ul din Romania dupa ce a participat la show-ul Scoala Vedetelor. Ulterior, vedeta a prezentat numeroase emisiuni de televiziune. In viata privata, Nadine este casatorita cu avocatul Dragos Apostolescu, impreuna cu care are un baietel, Noah.

coral