Lady Kitty Spencer, modelul de 28 de ani care a ajuns in atentia publica dupa ce toata lumea a comparat-o cu matusa sa, printesa Diana, la nunta lui Harry si Meghan, a fost fotografiata recent alaturi de iubitul in varsta de 60 de ani.

Lady Kitty Spencer este intr-o relatie cu milionarul Michael Lewis din 2018, insa cei doi si-au tinut relata departe de ochii presei.

Joi, ei au fost surprinsi parasind hotelul The Mark din Manhattan, desi au incercat sa fie cat mai discreti. Astfel, Lewis a iesit primul si asteptat pe trotuar pana cand a ajuns taxiul, dupa care si ea l-a urmat, scrie Daily Mail.

„Cand Michael a vazut Uberul, Kitty a iesit din hotel. Amandoi au mers cu capetele plecate si au urcat rapid in masina”, a declarat un martor care se afla in zona.

Hotelul in care cei doi au fost vazuti a fost ales si de Meghan Markle pentru a celebra prima sa sarcina. O camera de hotel poate costa chiar si 50.000 de lire pe noapte.

Iubitul lui Kitty, nascut in Africa de Sud, este cu sase ani mai in varsta decat tatal acesteia, contele Spencer, si are o avere de 80 de milioane de lire (n.r – aproximativ 92 milioane de euro). El este divortat si tata a trei copii.

Lady Kitty a fost numita de presa „nepoata obraznica” pentru aparitiile controversate in lumea exclusivista a Londrei.

Anterior, Kitty Spencer a fost intr-o relatie de patru ani cu magnatul imobiliar Niccolo Barattieri di San Pietro, in varsta de 48 de ani, care a parasit-o in 2017 pentru actrita si modelul Liz Hurley, in varsta de 53 de ani.

coral