News Flash:

Nici nu stii cate BOLI poti trata cu o ALIFIE CU VARZA. Iata cum se prepara

9 Mai 2014
1130 Vizualizari | 0 Comentarii
Cultivata in antichitate, in mod deosebit de greci, romani si chinezi, varza este cunoscuta, iubita si apreciata pe toate continentele, ea cultivandu-se in toate locurile din lume.

Alifia cu varza
Folosita in mai multe tari de peste o suta de ani, aceasta alifie are avantajul ca nu se degradeaza timp de 2-3 luni, chiar tinuta la temperatura camerei. Se foloseste in artrita, artroza, amigdalita, celulita, degeraturi, dureri reumatice, eczeme uscate, guta, hemoroizi externi, hepatita, psoriazis, sciatica, tendinita, tulburari circulatorii, tumori, ulceratii, varice si Zona Zoster. Poate fi folosita si ca crema de fata, de noapte. Se ung zonele respective, se leaga cu o bucata de panza si se tine cam 2-3 ore zilnic.

Citeste si De ce boli te feresti daca mananci zilnic PATRUNJEL

Ingrediente:
-40-60 ml zeama de varza cruda, echivalentul a 3 linguri;
- 5 gr ceara de albine;
-20 gr untura alba de porc sau lanolina;
- 50 ml ulei din germeni de porumb;
- 10-15 ml sau o lingura de alcool rafinat de 38- 40 grade;
- O jumatate lingurita miere de albine.

Citeste si Leacuri babesti cu rezultate spectaculoase

Mod de preparare:
Intr-un vas emailat se incalzesc untura sau lanolina si ceara de albine, se lasa sa se topeasca, se amesteca, se pune uleiul de germeni de porumb si se incalzeste la 60 de grade. Separat, se incalzeste sucul proaspat de varza, mierea de albine si apoi alcoolul rafinat. Se amesteca foarte bine. Luati totul de pe foc si turnati incet, amestecand incet, peste primul amestec, pe cel de al doilea. Cand se raceste se pune in borcanele mici de sticla sau ceramica.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0808 (s) | 32 queries | Mysql time :0.017114 (s)