Nicola este una dintre cele mai apreciate artiste din Romania. In urma cu 10 ani a divortat de sotul ei, insa de atunci nu a mai fost vazuta in compania altui barbat. Artista a povestit in cadrul emisiunii de la Antena Stars, despre momentele grele prin care a trecut.

„Fiecare om are si momente in care il loveste tristetea. Eu cand sunt trista, dau drumul la youtube si ascult mai multi DJ preferati. Eram altaseara, ma simteam foarte obosita, l-am bagat pe Armin Van Buuren si mi-am revenit rapid. Toti avem momente cand radiem de fericire sau avem momente mai putin bune, in care suntem cazuti, daramati. Daca te cunosti foarte bine, stii ce sa faci cu tine”, a povestit Nicola la „Star Matinal”, potrivit Spynews.

„Am cunoscut oameni in viata care, dincolo de aparente, traiau niste drame uriase, iar oamenii din jur nu isi dadeau seama. Fiindca ei erau cu zambetul pe buze. Mi-aduc aminte de o fata, pe care o vedeam in fiecare seara intr-un loc, zambind. Eu simteam ca e ceva in neregula cu ea. Apoi am aflat ca traia o drama greu de imaginat. Cu toatea acestea, femeia reusea sa treaca prin toata povestea asta. De la astfel de oameni poti sa inveti”, a completat Nicola.

coral