Nicola este in doliu. Dan Atanasoaia, fostul sot al artistei, a incetat din viata. Pe data de 4 martie, Dan Atanasoaia ar fi implinit 60 de ani.

Dan Atanasoaia a fost primul sot al Nicolei, cei doi avand impreuna un baiat. Nicola si Dan Atanasoaia s-au cunoscut in urma cu 40 de ani. Artista se afla in turneu, iar Dan Atanasoaia era cameraman. Intre ei a fost dragoste la prima vedere. Nu la mult timp distanta au decis sa se casatoreasca, iar din relatia lor a rezultat Andrei.

Dupa divort, s-a decis ca Andrei sa fie lasat in grija tatalui. Ulterior, Nicola s-a recasatorit cu Matei Alexandru, compozitor. Cei doi au devenit parintii unui baiat si ai unei fete. Nici relatia cu Matei Alexandru nu a durat prea mult, pentru ca Nicola a inceput o alta poveste de dragoste cu Andrei Stanoevici. Nici cu acesta nu a durat relatia, pentru ca in cele din urma s-au despartit.

Vestea trista a mortii lui Dan Atanasoaia a fost data pe retelele sociale de catre Andrei Partos, bun prieten cu Dan Atanasoaia.

''Am primit un SMS trist. Dan Atanasoaia a decedat pe 16.02. Pentru detalii sunati la Manastirea Sfantul Pantelimon din Silistea Gumesti. Dumnezeu sa-l odihneasca'', a scris Andrei Partos pe Facebook.

Prietenii si toti cei care l-au cunoscut s-au aratat devastati de vestea mortii lui Dan Atanasoaia, oamenii transmitand imediat mesaje de condoleante.

coral