News Flash:

Nicoleta Luciu te sfatuieste cum sa mananci de Sarbatori, ca sa nu te ingrasi

3 Mai 2013
2021 Vizualizari | 0 Comentarii
Nicoleta Luciu
"De pe masa noastra de Paste nu lipsesc  salata de boef si sarmalele – pe care le mancam cu multa pofta", marturiseste Nicoleta. Nu s-ar spune, daca ne luam dupa silueta vedetei, de invidiat, chiar si dupa ce a nascut  tripletii. Secretul ei?

"Nu calesc – carnea o amestec direct cu ceapa si orezul si bag totul la fiert – daca le calesti pe toate, bagi calorii moarte in tine. Noi facem sarmalele cu bulion, in familia lui Zsolt se fac fara bulion, dar in ambele variante le tinem la foc mic 5-6 ore. Bunicile se ocupa de obicei de gatit.  Soacra mea mai face o minunata friptura de miel – fiarta cu tot soiul de mirodenii si care se serveste rece, de la frigider.

Sarmalele (din carne de vita sau pui) le mananc numai cu ardei iute, fara mamaliga si smantana, ardeiul iute arde caloriile. Si totul mananc cu verdeata – asta pacaleste si creierul, si stomacul, si da senzatia de satietate", dezvaluie Nicoleta, potrivit unica.ro.

"Pasca este doar de gustat ca dulce, de preferat dimineata sau la pranz. Dupa mesele grele de Paste, da-i timp stomacului sa se linisteasca si corpului sa se detoxifice". Nicoleta Luciu iti  recomanda  ciorba de loboda sau stevie cu quinoa, in loc de orez sau chia – "lasi semintele la inmuiat in iaurt si ai apoi o masa hranitoare si sanatoasa, fara prea multe calorii".
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

masa paste sarmalele pofta silueta vedetei
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0986 (s) | 33 queries | Mysql time :0.016216 (s)