Adrian Alexandrov a publicat pe Facebook o fotografie facuta in orasul San Jose, Costa Rica, alaturi de fiica lui de patru luni, Eva Maria. Intr-o alta imagine postata pe reteaua de socializare apare si Elena Udrea.

„My girl, Eva Maria”, a scris iubitul Elenei Udrea in dreptul fotografiei in care apare impingand caruciorul in care se afla fiica lui.

Intr-o a doua fotografie apar Udrea si Alexandrov in timp ce o plimba pe Eva Maria pe strazile din San Jose. Aceasta este prima imagine cu fostul ministru dupa mai mult de o luna in care nu a mai fost vazuta in public.

Pe 3 octombrie Elena Udrea a fost retinuta de Interpol, fiind incarcerata in inchisoarea El Buen Pastor. Fostul ministru al Turismului a cerut azil politic in Costa Rica. Ea a fost condamnata la 6 ani de inchisoare in dosarul „Gala Bute”.

Elena Udrea a fost pusa in libertate de Craciun, dupa ce Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis suspendarea executarii pedepsei si eliberarea acesteia pana la solutionarea efectiva a contestatiei. O decizie similara a fost luata si pentru Alina Bica.

coral