News Flash:

Noua petrecareti prinsi cu droguri asupra lor, in prima zi de UNTOLD. IPJ Cluj anunta dublarea numarului de forte de ordine

3 August 2015
1110 Vizualizari | 5 Comentarii
Untold
Doar in prima zi a festivalului UNTOLD  au fost constatate 11 fapte de natura penala, dintre care 2 infractiuni de furt si 9 infractiuni pentru detinere de droguri de risc pentru consum propriu.

Nu au fost inregistrate evenimente rutiere, precum nici ambuteiaje majore, politistii rutieri fiind prezenti in zona manifestarilor publice.

Politistii din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Cluj si jandarmii din cadrul Gruparii de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca desfasoara activitati de informare si prevenire, distribuind participantilor flyere cu recomandari pentru prevenirea furturilor de bunuri personale, precum si pentru prevenirea faptelor antisociale, fiind organizate puncte de informare. Pentru preintampinarea unor evenimente neplacute, politistii au desfasurat activitati de informare in zonele de camping si in parcarile special amenajate, inainte de debutul acestui festival.

In domeniul situatiilor de urgenta, 125 de persoane au primit ingrijiri de prim-ajutor si asistenta medicala, dintre acestea doar doua au necesitat transportul la spital, afectiunile inregistrate in general au fost remediate in punctele de acordare a primului ajutor si Punctul Medical Avansat.

Inspectia de Prevenire din cadrul I.S.U. Cluj, a desfasurat controale de prevenire a situatiilor de urgenta la constructiile si amenajarile in care se desfasoara activitati pe perioada festivalului, precum si la imobilele sau spatiile amenajate pentru cazarea participantilor la festival.

Pentru buna desfasurare a acestui festival activitatile de control pe domeniul prevenirii situatiilor de urgenta vor continua, punandu-se accent pe inlaturarea pe loc sau in timp foarte scurt a deficientelor constatate.

Nu au fost sesizate situatii care sa impuna interventia de catre niciuna dintre cele unsprezece patrule mobile de prevenire si stingere a incendiilor din perimetrul festivalului, in prima zi de desfasurare a acestuia.

Ca urmare a infractiunilor constatate, IPJ Cluj anunta faptul ca incepand de ieri, efectivele structurilor Ministerului Afacerilor Interne au fost suplimentate, ajungand la o medie zilnica de circa 800 de politisti, jandarmi si personal I.S.U. si UPU-SMURD Cluj.

 

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

untold penala furt droguri upu-smurd cluj
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1345 (s) | 23 queries | Mysql time :0.047132 (s)