Lovitura de teatru in interiorul celui mai mediatizat cuplu din Romania. Toni Iuruc, noul iubit milionar al Simonei Halep, a divortat acum. Casnicia milionarului de origine aromana a ”rezistat” numai 10 luni.

La 27 de ani, Simona Halep este implinita din toate punctele de vedere. Are o cariera de succes si o viata sentimentala pe masura. In prezent, ex-liderul WTA se afla la Bucuresti, unde se bucura de o vacanta binemeritata. Si, logic, mare parte din timpul liber o petrece in compania noului iubit, Toni Iuruc.

Actualul partener de viata al Simonei Halep ascunde insa o interesanta poveste sentimentala. Toni Iuruc a pus capat, zilele acestea, unei casnicii care n-a rezistat decat 10 luni. In toamna lui 2018, milionarul de origine aromana s-a insurat cu Liana, in urma unei relatii care a durat aproximativ doi ani. Asta desi prietenii si rudele lui nu ar fi fost de acord cu relatia.

Petrecere de vis la Fratelli Mamaia

Potrivit unor surse din apropierea cuplului, apropiatii lui Toni Iuruc nu ar fi fost deloc incantati de Liana. Nu ar fi avut-o la inima. Chiar si in aceste conditii, omul de afaceri a luat-o, totusi, de sotie in septembrie 2018. Nu a ascultat de cei din jur. Petrecerea a avut loc la Fratelli Mamaia, unul dintre cele mai selecte localuri din statiunea-fanion a litoralului romanesc.

Toni si Liana s-au cunoscut prin intermediul unor prieteni comuni. S-au casatorit, iar absolut nimeni nu anticipa ce va urma. La scurt timp dupa nunta, mai exact in aceasta primavara, actualul iubit al Simonei Halep ar fi aflat ca sotia lui ar avea o relatie extraconjugala. Totodata, femeia care i-a jurat credinta ar fi ramas gravida. Vestea ar fi cazut ca un trasnet pentru Toni. Surse din anturajul lui ne-au marturisit ca ar fi fost devastat cand a aflat de ”tradarea” Lianei. In prezent, aceasta ar fi insarcinata in cinci luni, potrivit acelorasi surse.

Asteapta sa afle daca este copilul lui

Cu Toni Iuruc sau cu presupusul iubit inca nu se stie. Cert este ca Toni Iuruc, potrivit unor surse, ar fi iubit-o enorm pe Liana. Ar fi fost, din pacate pentru el, tradat, iar ranile, in clipa de fata, mai mult ca sigur nu s-au inchis. Ramane de vazut cum se va incheia totul. Intre timp, machedonul s-a cuplat cu Simona Halep, alaturi de care este prezent la toate evenimentele importante.

coral