Arena Nationala i-a primit pe fanii Simonei Halep, iar acestia au sarbatorit-o asa cum se cuvine pe castigatoarea la de Wimbledon. Simona Halep a avut bucuria de a avea alaturi si alte vedete ale showbizului autohton, iar printre ele s-a numarat si Andra.

Bine platita pentru fiecare aparitie, Andra se bucura de notorietate in plan artistic. Fiecare concert al vedetei este o ”demonstratie de forta” la nivel muzical si nu numai, iar faptul ca organizatorii o platesc cu sume consistente este o recunoastere a talentului sau indiscutabil. Andi Moisescu, o alta vedeta Pro TV, a aparut pe scena in postura de prezentator, iar frumoasa Andra a intonat Imnul de Stat al Romaniei.

Surpriza cea mare a constat in faptul ca Andra nu a cerut niciun ban pentru a aparea pe Arena Nationala, cantand gratis pentru Simona Halep si pentru toti cei prezenti la eveniment. Andra a avut doar cateva ore la dispozitie pentru a repeta imnul Romaniei, insa prestatia sa – ca de fiecare data – a fost remarcabila. Mai mult, Andra a dorit sa fie imbracata tot in alb, la fel ca Simona, iar aceasta ”pereche” a cucerit, asa cum era normal, publicul.

 

coral