Daniela Crudu este o femeie frumoasa, incontestabil, dar foarte multi dintre admiratorii sai au ajuns la concluzia ca s-a ”lansat” mai tare decat trebuia atunci cand a recurs la operatii estetice. Bineinteles, parerile sunt impartite, insa Daniela Crud are si avut parte de critici nenumarate, nu numai de aprecieri referitoare la ultimele transformari estetice.

Vedeta si-a facut operatii estetice la sani, barbie, nas si gusa. Isi injecteaza buzele cu acid hialuronic, schimba forma sprancenelor, totul pentru a fi cat mai spectaculoasa atunci cand iese pe strada sau isi face aparitia la vreun eveniment monden. Nici pungile de sub ochi nu sunt uitate de Cruduta, iar tratamentele pentru rejuvenare faciala nu lipsesc.

Cu ceva vreme in urma, Daniela Crudu i-a luat prin surprindere pe medici, cerandu-le sa o ”scape” si de ultima picatura de grasime de pe… abdomen si coaste. Numai ca vedeta a fost refuzata de oamenii in halate albe si, fireste, a reconsiderat.

Daniela Crudu: ”As vrea sa fie cu 10 ani mai mare”

Lasand deoparte orice retinere, Daniela Crudu a vorbit deschis despre… o eventuala sarcina. Senzuala bruneta isi doreste sa devina mama, insa – deocamdata – nu a gasit barbatul potrivit. Plus ca se eticheteaza drept ”copil”, ceea ce duce automat la concluzia ca are nevoie de un barbat matur alaturi de ea. Pe de alta parte, Cruduta nu doreste ca acesta sa fie foarte batran, motiv pentru care a si fixat varsta potrivita a viitorului tatic – nu mai mult de 40 de ani, declara ea.

“Vreau un copil, ma vad facand un copil, dar facand cu un barbat matur, nu tot cu un copil ca mine. Vreau ca barbatul sa se bucure de spiritul meu tanar, pentru ca un copil nu ar putea sa inteleaga. As vrea sa fie cu 10 ani mai mare, dar nu e batran la 40 de ani. Ar fi perfect”, a spus Daniela Crudu, cu mai multa vreme in urma, la XNS.

coral