News Flash:

Nu e gluma! Peste 100 de studenti UBB au facut stagiu de practica la CORA

16 Decembrie 2015
1939 Vizualizari | 3 Comentarii
Casa marcat

Peste 100 de studenti din cadrul Universitatii Babes-Bolyai au participat, in perioada septembrie-decembrie 2015, la stagii intensive de practica in hipermarketul Cora din Cluj-Napoca, in cadrul proiectului cu titlul „Stagii de practica performante pentru profesionistii de maine - START!", cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane, arata reprezentantii universitatii.

Din cate se pare, implicarea UBB in proiect se incadreaza in eforturile sustinute ale Universitatii de a-si adapta oferta educationala la cerintele reale si dinamice ale pietei muncii, respectiv de a le oferi studentilor ocazia de a aplica notiunile teoretice deprinse in facultate.

Obiectivul general al proiectului a fost crearea unui parteneriat performant intre mediul academic si angajatori cu scopul dobandirii si dezvoltarii cunostintelor si a aptitudinilor de munca ale studentilor pentru facilitarea unei integrari optime a acestora pe piata muncii.

Cei 150 de studenti inscrisi in programele de practica in cadrul a 4 domenii de interes (comert, marketing, management si resurse umane) au beneficiat si de un program de consiliere in cariera, mai arata reprezentantii UBB, care sustin ca la finalul perioadei de practica, un numar de 21 de studenti au fost premiati in urma unui concurs de proiecte.

 

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

studenti universitatii babes-bolyai stagii hipermarketul cor ubb
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (3)

adi  | #18767
Cea mai cautata oferta de lucru! Veti gasi din ce in ce mai des aceasta oferta de lucru, pentru ca noi suntem cei mai seriosi! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: zeul_osho@yahoo.com
aiftimiei  | #18774
Castiguri din prima luna, prin colaborare part-time sau full-time! 100-285 de euro lunar! Oferta este noua si foarte profitabila pentru colaboratori care vor sa castige 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), chiar din prima luna, colaborand cu noi intr-o activitate simpla si placuta. Va rugam sa solicitati cat mai repede detaliile necesare, unuia dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email:aiftimiei.ionut95@gmail.com
militaru gheorghe  | #18785
Castiga bani lucrand acasa! Aceasta este cea mai serioasa oferta pe care o poti intalni! Oferim celor interesati un sistem foarte eficient de rotunjire a veniturilor. Castiga bani lucrand acasa! Metoda de lucru este extrem de simpla! Castiga bani lucrand acasa si bucura-te de tot ce e mai avantajos pentru tine! Cand te hotarasti cu maxima seriozitate sa incepi, cere detalii la adresa de email: autotestsibiu@yahoo.com.
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2018 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1484 (s) | 22 queries | Mysql time :0.040339 (s)