Este vara, iar zeci de mii de turisti au impanzit litoralul pentru a se bucura de mare si de soare. Fiecare incearca sa se relaxeze si sa se distreze dupa un an de munca, numai ca preturile cresc precum mercurul din termometre. Totusi, sunt si unele surprize.

In Mamaia, spre deosebire de alte statiuni, este valabila zicala ”Obrazul subtire cu cheltuiala se tine”. Cei care ajung aici sunt pregatiti, deja, pentru a scoate sume impresionante din portofele, cu atat mai mult cu cat atmosfera indeamna la petrecere continua. Conform vacantalamare.stirileprotv.ro, turistii ajunsi in Mamaia se intrec in a comanda mancaruri sofisticate, cocteiluri si platouri cu fructe de mare.

Iar preturile sunt pe masura, un barman dezvaluind ca cel mai ”tare” bon pe care la batut in casa a fost de 600 de lei.

”Cel mai tare bon pe care l-am batut pe casa? In jur de 600 de lei, nu a fost foarte mare, dar a fost ok pentru aceasta perioada.”

Pe de alta parte, spre marea surpriza a multor turisti, pretul unei beri baute pe plaja este rezonabil. ”Berea cat este aici pe plaja? 5 lei, e un pret modest, dar tot berea aia e, nu este alta bere.”

coral