News Flash:

Nu mai arunca PAINEA USCATA! Uite ce poti sa faci cu ea

20 Noiembrie 2013
1538 Vizualizari | 0 Comentarii
Daca iti pare rau sa arunci painea care s-a uscat in bucatarie, o poti folosi la prepararea unor mancaruri delicioase.

In nordul Italiei, in regiunea Piedmont, firimiturile de paine dau nastere unui sos delicios pe nume "bagnet vert", care arata ca pesto, dar are o textura diferita. Se poate servi cu carne, cu fructe de mare, cu legume, dar chiar si cu paine.


In Toscana, chefii folosesc firimiturile de paine pentru a gati pappa al pomodoro, o supa delicioasa, scrie foodstory.ro. Are o consistenta cremoasa.


Si in Spania oamenii sunt foarte atenti cu resturile de paine. Probabil ai auzit deja de celebra gazpacho, o supa de rosii la care se adauga si paine alba fara coaja, taiata cubulete.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

Galerie Foto

paine3
painea uscat piedmont bagnet vert pesto toscana supa gazpacho
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1158 (s) | 33 queries | Mysql time :0.018911 (s)