Consiliul Judeţean Cluj împreună cu Teatrul de Păpuşi „Puck” au plăcerea să vă ofere o nouă surpriză plăcută: posibilitatea câştigării uneia din cele 10 invitaţii permanente gratuite, (5 pentru spectacolele în limba română şi 5 pentru cele în limba maghiară), care vă asigură accesul la toate spectacolele şi evenimentele programate în cadrul celei de-a XVIII-a ediţii a Festivalului Internaţional al Teatrelor de Păpuşi şi Marionete „PUCK”, Cluj-Napoca, 14-18 octombrie 2019.

Pentru a câştiga aceste invitaţii valabile, fiecare, pentru două persoane, tot ceea ce trebuie să faceţi e să daţi Like paginii oficiale de Facebook a Consiliului Judeţean Cluj şi Share pozei de mai jos care ilustrează acest eveniment. Atenţie, SHARE-ul trebuie să fie public! De asemenea, vă rugăm să precizaţi în secţiunea „comentarii” a postului dvs. dacă doriţi invitaţie pentru spectacole în limba română sau maghiară!

Extragerea câştigătorilor va avea loc vineri, 11 octombrie, ora 13.00, prin intermediul site-ului random.org, dată la care va fi postată pe pagina de Facebook a Consiliului Judeţean şi modalitatea de intrare în posesia invitaţiei.

coral