O persoană de sex feminin a fost găsită joi dimineață decedată în cartierul Mărăști, după un gard.

Potrivit IPJ Cluj, joi, 31 octombrie, în jurul orei 07:30, un bărbat a sesizat prin SNUAU 112 Poliția municipiului Cluj-Napoca despre faptul că, în timp ce se deplasa pe strada Fabricii de Chibrituri, a observat cadavrul unei persoane de sex feminin după gardul împrejmuitor al unui teren.

La faţa locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Poliţiei municipiului Cluj Napoca pentru verificarea aspectelor sesizate și pentru cercetarea împrejurărilor în care a survenit decesul femeii.

Pe corpul femeii nu au fost observate urme vizibile de violență. Trupul acesteia a fost transportat la IML pentru efectuarea necropsiei și stabilirii cauzei exacte a decesului. Până în prezent, nu s-a reușit stabilirea identității persoanei.

În cauză a fost deschis un dosar penal sub aspectul savârşirii infracţiunii de ucidere din culpă. Se fac investigaţii, verificări şi activităţi informativ-operative în vederea stabilirii imprejurărilor concrete care au dus la decesul victimei şi cu privire la identificarea acesteia.

În prezent, nu sunt suspiciuni privind comiterea vreunei infracțiuni cu violență.

coral