News Flash:

O scurta introducere in intelegerea dvr-urilor

19 Iulie 2014
1458 Vizualizari | 0 Comentarii

Dezvoltarea rapida a algoritmilor de compresie video (MJPEG, MPEG-4, H.264, etc), a vitezelor de procesare computerizata, reducerea costurilor de stocare a datelor au dat nastere la device-urile denumite DVR (digital video recorder). Acestea au un loc aparte in functionarea sistemelor de supraveghere video, azi - functionalitatea lor, folosirea hdd-urilor performante, implementarea a numeroase porturi de conectivitate, le ridica la rangul de must-have. Orice spatiu se poate bucura de un asemenea dispozitiv, chiar si cele mici ori de dimensiuni medii - locuinte, birouri, etc - vezi aici gama de dvr 4 canale, disponibile pentru comanda online.

Dvr-urile ofera o solutie convenabila, o alternativa fiabila fata de folosirea multiplexer-ului si VCR-ului. Asigura un acces rapid la inregistrarile deja efectuate, in functie de camera selectata, de ora si data stabilita. Consistenta calitatii materialului inregistrat, de un astfel dvr cu 4 canale, modern, va fi superioara celei obtinute pe caseta analog. Calitatea va depinde insa in mare masura de algoritmii de comporesie selectati si de configurarea individuala a acestor camere.

Sunt, astfel, disponibile optiuni programabile, pentru fiecare intrare video in parte - se vor seta parametrii de captare a imaginii ca:

- rezolutia imaginii

- numarul de cadre per secunda (fps)

- optiuni de de declansare

- timp de pornire/oprire

Mai mult de atat, variantele mai noi permit conectarea directa la internet printr-un port de retea. Acest dvr cu 4 canale (sau cu orice alt numar de canale) va primi o adresa IP si va putea fi accesat (devenind vizibil), intr-o retea Ethernet. Unele variante permit chiar trimiterea de SMS-uri/MMS-uri in situatii date.

La fel ca majoritatea lucrurilor din aceasta lume, si performantele reale obtinute de un dvr, usurinta in utilizare, fiabilitatea, vor depinde de producator, de modelele individuale selectate si de pretul platit. Pentru a gasi ceva ce se potriveste exact nevoilor spatiului detinut, cat si pentru a obtine consultanta necesara, acceseaza acum oferta de dvr cu 4 canale, in magazinul Ordis. Vei gasi aici  modele de dvr de la branduri ca Westan, Oem, Novus, Hikvision, la preturi accesibile si garantie de producator!

 

 

 

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

dvr
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1496 (s) | 32 queries | Mysql time :0.075746 (s)