Heather si Dave Moscher s-au casatorit cu doar cateva zile inainte de Craciun, intr-o ceremonie care a fost organizata in salonul spitalului in care tanara de 31 de ani era internata. La cateva ore dupa acest moment emotionant, femeia pierdut lupta cu cancerul, boala pe care a incercat timp de patru ani sa o invinga.

Heather suferea de cancer la san in stadiul patru. S-a luptat cu boala, insa nu a reusit sa o invinga. Inainte sa moara, ea a vrut sa-si indeplineasca o ultima dorinta si anume sa se casatoreasca cu Dave, iubitul ei de mai multi ani.

Voiau sa organizeze totul pe 30 decembrie, insa doctorii i-au spus ca se poate sa fie prea tarziu. Fara sa fie descurajati, cei doi s-au grabit si inainte de Craciun s-au casatorit. Un fotograf a fost prezent in salon pentru a surprinde momentul.

Intr-o fotografie, Heather ridica mainile in aer de bucurie, o ipostaza despre care Dave spune ca reprezinta victoria. „Desi cancerul se raspandise in tot corpul, ea tot a invins. A invins pentru a trait mai mult decat au crezut toti si a invins pentru ca si-a indeplinit dorinta de a se casatori. Este cea mai puternica si determinata persoana pe care am cunoscut-o vreodata”, a spus sotul tinerei.

Dupa doar 18 ore de la aceasta ceremonie, Heather a murit. Familia ei este impacata, caci tanara a fost „inconjurata de cei pe care i-a iubit si cei care au iubit-o”.

coral