Dupa ce a renuntat la pupitrul stirilor si a divortat de tatal fiicei sale, Oana Frigescu a preferat sa se fereasca de camerele de fotografiat si sa-si traiasca viata in discretie. Acum, spune ca nu mai vrea sa auda de TV si de maritis, retraindu-si parca adolescenta.

Satula sa astepte sa se iveasca un proiect in televiziune, Oana a ales sa-si canalizeze atentia catre un business care sa-i asigure confortul zilnic ei si fiicei sale, Maria. Asa ca a pornit cu o afacere cu bijuterii, care a debutat stangaci, dar care acum ii ofera posibilitatea de a se intretine. Acest proiect independent a facut-o pe fosta stirista sa se indeparteze definitiv de lumea micului ecran. Asa ca, la aproape 6 ani de cand nu mai prezinta stirile, Oana Frigescu le-a marturisit apropiatilor ca nici nu mai vrea sa auda de televiziune, declarand ca este mult mai linistita de cand nu mai este in atentia publicului.

Se intretinere din afacerea cu bijuterii

Divortata de tatal fiicei sale, omul de afaceri Andrei Badiu, Oana s-a ferit cat a putut sa se expuna in public cu un alt barbat. Cu toate a inceput sa se inteleaga mai bine cu fostul sot si sa aiba o relatie civilizata de dragul fiicei sale, spune ca nu se mai vede femeie maritata. Chiar daca are o relatie, Oana nu vrea sa mearga din nou la altar si sa se lege cu acte de un partener, ci prefera sa-si retraiasca adolescenta, mai ales ca primul ei mariaj nu a durat nici doi ani.

coral