Oana Roman a slabit spectaculos, dupa ce si-a pus asta in cap acum mai multe luni. Pentru ca este multumita de rezultat, vedeta a purtat recent o tinuta care ii punea in valoare noua silueta.

Invitata la nunta la care Pepe si sotia sa, Raluca Pastrama, au fost nasi, Oana a purtat o tinuta eleganta, care ii flata formele.
Oana Roman a slabit spectaculos

Fiica fostului premier Petre Roman a ales o rochie lunga, gri cu volane, si o pereche de pantofi cu toc inalt de culoare rosie. In ultimele luni, Oana a slabit treptat, iar de fiecare data cand a aparut in public schimbarea a fost vizibila.

Oana Roman a fost, recent, jignita foarte urat si amenintata dupa ce a facut afirmatii despre Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei Macesanu, adolescenta disparuta la Caracal. Atunci cand a aflat ca unchiul Alexandrei va candida la prezidentiale, vedeta a scris un mesaj foarte acid la adresa acestuia.

„Domnul asta a incasat 187.000 de euro pt 3 brosuri de 17 pagini fiecare, cu texte copiate de pe net. Intrebare: cati mari scriitori contemporani de valoare au incasat 187 000 de euro in 2 luni pentru vreo carte publicata?”, a scris Oana pe Facebook.

La scurt timp dupa, vedeta a primit numeroase mesaje jignitoare din partea sustinatorilor lui Cumpanasu, unii dintre ei recurgand chiar la amenintari.

coral