Oana Roman a trecut prin momente dificile in ultimii, atat din cauza problemelor de sanatate, dar si pe plan personal a fost greu incercata, fiind la un pas sa se desparta de sotul ei, Marius Elisei, cu care are o fetita, Isabella. Vedeta a postat un mesaj pe retelele de socializare, in care povesteste, pe scurt prin ce a trecut in cei aproximativ cinci ani de casnicie.

„13 decembrie 2013.

13 decembrie 2018.

Acum cinci ani impodobeam bradul si Marius Elisei a venit langa mine, a deschis cutiuta si a pus intrebarea! Si eu am zis da. De atunci am trecut impreuna prin foarte multe, cat pentru doua vieti. Am fost realmente alaturi si la bine si la rau. Am trecut peste operatiile mele, ale lui, peste lungile nopti cu febra ale Isei, am trecut impreuna prin momente de cumpana, dar si de imensa bucurie. Am trecut peste momentele in care eu am spus ca nu mai pot, el la fel, peste crize de nervi, zile in care nu aveam nici macar un leu, peste critici, rautate, ura si invidie. Am mers mereu mai departe, ne-am ridicat peste toate zidurile care ni s au pus in fata, si nu ne-a despartit nimic. Pentru ca ne uneste iubirea! Si un copil minune! Ne-am imbogatit cu iubire, amintiri frumoase, zambete, si sentimentul ca ne apartinem unul altuia!„, a scris Oana Roman pe pagina sa de Facebook.

OANA ROMAN, DEZAMAGITA DE PROPRIUL PARINTE

Oana Roman a marturisit ca l-a sfatuit pe tatal ei sa fie activ pe retelele de socializare. Petre Roman nu a ascultat-o, in ciuda faptului ca fiica lui i-a prezentat o serie de argumente foarte bune pentru care e necesar sa inceapa sa faca asta. Vedeta a subliniat ca parintele ei este unul dintre oamenii care pot spune adevarul despre istoria tarii si nu numai.

“Tata refuza categoric sa fie prezent pe retelele de socializare. I-am explicat ca, din pacate, lumea nu mai citeste. Romania e asa cum e. Niste fapte trebuie aratate pentru ca istoria sa se scie corect. Trebuie sa scriu si eu o carte. Amintirile se estompeaza incet, incet. Pentru ca nu reusesc sa notez, nu mai fac fata la un moment dat, obosesc prea tare. Caut o alta tanara care ar vrea sa faca alaturi de mine ca un stagiu, n-am bani sa ii dau deocamdata. Va invata o meserie”, a declarat Oana Roman in cadrul emisiunii “Vorbeste Lumea”.

Tot astazi, fiica lui Petre Roman a postat un mesaj pe pagina ei de Instagram, unde anunta ca isi cauta asistenta. In randurile scrise, Oana Roman a notat si criteriile pe care aceasta trebuie sa le indeplineasca.

“Caut asistenta care sa vrea sa faca un stagiu, sa invete, sa cunoasca lume frumoasa, sa ma insoteasca la evenimente si pe platourile tv si care sa ma ajute cu postari pe Instagram, poze si filmulete”, a scris Oana Roman pe contul sau oficial de Instagram.

coral