Oana Roman a uimit pe toata lumea, in urma cu doua zile, atunci cand a anuntat ca s-a separat de sotul sau, Marius Elisei, dupa o relatie de sapte ani.

Vedeta nu a precizat daca vor divorta, ci s-a rezumat doar sa sa spuna ca, momentan, au decis doar sa se separe, lasand de inteles ca ar putea sa se impace.

Oana Roman este o femeie puternica si, desi perioada prin care trece nu este cea mai fericita, ea nu lasa deloc sa se inteleaga ca ii este greu. Din dragoste pentru fiica sa, Oana Roman este pozitiva si incearca sa ia doar ce este mai frumos de la viata.

De altfel, pentru a nu se gandi prea mult la separarea de sot, Oana Roman a decis sa se axeze pe munca. Vedeta este o femeie extrem de implicata in proiectele din care face parte si vrea sa iasa mereu totul ca la carte. Oana Roman este o profesionista, iar asta nu o spunem noi, ci actiunile sale vorbesc de la sine.

Asa cum s-a intamplat si de aceasta data, cand Oana Roman este implicata intr-un proiect alaturi de unul dintre cei mai ravniti barbati din showbiz. Oana Roman s-a pozat in pat, alaturi de Dima Trofim, iar intregul shooting a iesit cum nu se poate mai bine. Alaturi de cei doi s-au mai aflat si Natalia Mateut, Vica Blochina si Emili, asistenta de la Acces Direct.

Intreaga sedinta foto a iesit excelent, iar cele cinci vedete s-au simtit foarte bine. Dar, trebuie sa recunoastem, cel mai norocos a fost Dima Trofim pentru ca a avut sansa sa fie in acelasi pat cu atatea frumuseti din showbizul romanesc.

Oana Roman vrea sa ramana in relatii bune cu tatal fetitei sale, dupa despartire

"Relatia noastra ca si cuplu nu mai functioneaza de ceva vreme, dar relatia ca parinti trebuie sa ramana impecabila. Timpul va decide daca lucrurile se vor mai repara sau nu intre noi, dar acum amandoi stim ca aceasta separare este unica solutie", este mesajul transmis de Oana Roman pe Facebook, dupa ce a anuntat ca se separa de sotul sau, dupa o relatie de sapte ani.

coral