Oana Roman are un job la o companie care detine multe restaurante si saloane de evenimente in Capitala. Vedeta este specialist PR si este bine platita. Insa aloca, lunar, o suma imensa pentru plata facturilor si a utilitatilor.

„Trebuie sa luam in calcul si intretinerea copilului cand facem calculul. Am facut o socoteala si pentru gradinita Isabelei, intretinere, curent, cablu, telefon si benzina imi trebuie minimum 3000 de lei pe luna. Locuiesc intr-un complex rezidential cu gradina unde intretinerea e destul de mare si am o masina foarte buna, de serviciu e adevarat, dar totusi eu platesc benzina. Toate astea ma costa 3000-3500 de lei lunar”, a spus Oana Roman potritiv blogului madalinionescu.ro.

Sotia lui Marius Elisei a precizat, insa, ca reuseste sa faca si putina economie. „Cu mancarea m-am scos, ca eu lucrez pentru mai multe restaurante unde eu si familia mea putem sa mancam oricand gratis. Deci e un cost in minus”, a mai spus Oana Roman.

Oana Roman si Marius Elisei, nunta si botez in urma cu patru ani

Oana Roman si Marius Elisei s-au casatorit pe 15 iunie 2014. La nunta a fost prezenta si fiica lor. Si asta pentru ca fata fostului premier al tarii a devenit mama pe 21 februarie 2014. Maria Isabela a venit pe lume la ora 11:00, prin cezariana si a primit nota 10 la nastere. Ea a cantarit 2 kilograme si 300 de grame.

coral