Criticata de un internaut pentru ca si-ar edita fotografiile pe care le posteaza in mediul online, Oana Roman nu a ramas in defensiva si a reactionat printr-o replica acida. Totul s-a intamplat dupa ce Oana a fost prezenta la un eveniment monden si a postat o fotografie in care apare imbracata intr-o rochie lunga, albastra, avand o silueta care i-a suprins pe multi.

Internautii nu se feresc sa transmita vedetelor nemultumirile referitoare la felul in care acestea se imbraca sau arata. Nici Oana Roman nu a scapat de critici, iar unul dintre fani a acuzat-o ca editeaza fotografiile in care apare.

„Bai, ce ai subtiat poza, las-o natural ca stim cum esti”, a izbucnit un internaut. Numai ca replica Oanei Roman nu s-a lasat asteptata. „Singurul lucru subtiat e creierul tau”,a raspuns ea.

Oana Roman: ”Sunt intr-un proces de remodelare corporala”

Oana Roman a slabit zece kilograme, asta dupa ce a adoptat un mod de viata sanatos. Corpul vedetei a trecut printr-o transformare uluitoare dupa ce a optat pentru un meniu alimentar aproape vegetarian. De asemenea, pentru a ajunge la silueta dorita, Oana Roman face si tratamente corporale.

”Am inceput sa mananc sanatos. E adevarat ca nu-mi place sa gatesc, dar am descoperit mancarea sanatoasa, imi aleg ce mananc, incerc retete bazate pe fructe si legume in principal. Sunt intr-un proces de remodelare corporala. Am si slabit, dar rezultatele se vad in cenntimetri, in talie. Merg la astfel de proceduri saptamanal”, a marturisit Oana Roman pentru click.ro.

coral