Oana Roman anunta in urma cu cateva zile despartirea de sotul ei, Marius Elisei, insa a specificat ca timpul va decide daca va mai exista o impacare intre ei, sau vor pastra doar o relatie de prietenie. Vedeta a marturisit ca lucrurile nu mai functioneza bine intre ei de ceva vreme, insa acum s-a decis ca e mai bine sa stea o perioada separati.

„Relatia noastra ca si cuplu nu mai functioneaza bine de ceva vreme, dar relatia noastra ca parinti trebuie sa ramana impecabila. Timpul va decide daca lucrurile se mai pot repara sau nu intre noi, dar acum amandoi stim ca aceasta separare este unica solutie”, a spus Oana Roman.

Vedeta a lasat loc de interpretari, cand a fost intrebata de jurnalisti daca sotul ei s-a intors acasa. Aceasta nu a dat un raspuns concret: ”Prefer sa nu vorbesc despre asta. Prefer sa las timpul sa le rezolve pe toate!”.

Oana Roman, inselata?

Potrivit viva.ro, se pare ca vedeta ar fi descoperit ca sotul ei a incercat sa aiba relatii extraconjugale, printre altele Marius corespondand timp de aproape un an cu o femeie din Italia pe reteaua de socializare.

In ciuda infidelitatii lui Marius, fiica fostului premier n-ar fi chiar total decisa sa se desparta de Marius Elisei, iar aceasta separare nu pare sa fie definitiva. Din cate se pare, Oana Roman i-a dat doar un ”avertisment” partenerului ei.

”Sper sa ma intelegeti, dar nu vreau sa mai comentez in niciun fel. Eu n-am vorbit despre divort nicio secunda. Va rog sa ma intelegeti ca nu vreau sa comentez mai multe”, a declarat Oana Roman.

coral